Homecoming #2

21.10.2011 @ 06:14 i Blogg 0 kommentarer

En så utrolig bra opplevelse. Danset nesten slik som oss i Norge, lokalet var PYNTET, det var fint. Musikken var utdatert, og med en dårlig DJ, men var uansett bra. Stive ben og blemmer under føttene, var en så syykt bra kveld!
Daten min viste også skikkelig manerer under hele kvelden!!! Holdt ALLE dører oppe for meg, gikk ut av bilen og rundt for å åpne døren min, betalte for meg, stod ved siden av meg konstant. Guttene i Norge har noe å lære, for å si det sånn! Haha, ble nesten litt awkward etterhvert også, da.


Maggie og daten, Ciera og Spencer, Logan og Carlos, Dani(?) og Mike, meg og Cutler, Jocelyn og Cole, Arianna og Tommaso

Meg og Cutler :-)

 

Er så enkelt å bli kjent med folk fra Gering. De har jo cliques - blir du kjent med èn, blir du kjent med hele gjengen til den personen. Vi har jo ikke det overhode her i Scottsbluff; blir du kjent med den personen, er det bare den personen du kjenner. Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk i den byen her, men jeg liker de. :-) Haha.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

liselotte i Nebraska USA

liselotte i Nebraska USA 17, Kongsberg
Heisann! Jeg er ei 17 år gammel jente på utveksling i Nebraska, USA for 2011/2012. Lurer du på noe kan du spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail; 94liseelp@live.no

Søk

Widgets

Norske blogger

Design

Laget av Lisa

Siste kommentarer

hits