Cheer pictures!

21.10.2011 @ 21:01 i Blogg 1 kommentar


Akkurat kommet hjem fra cheer pictures! Fotografen våres er kjempeflink, så tror det ble bra! :-D

Jeg har jo akkurat fått mine flotte pompoms(dusker), og tok de med på fotograferinga.. Tror dere ikke det første to fra teamet gjorde da jeg la de fra meg, var å bytte de ut med sine? Så nå sitter jeg igjen med et par sammenkrunsja pompoms, nemlig dems......... 

 

I kveld har jeg blitt bedt i to bursdager! Opprinnelig skulle jeg først møte Miriam fra Mitchell, nabobygda, for å shoppe,  men hun fikk ikke noen til å kjøre, så vi avlyste. Klokken 7 skulle jeg også bli med på et spill kalt Hostage, men det ble også avlyst, så trodde denne fredagen kom til å bli laaame.. Uansett, den ene er med alkohol da, og den andre uten. Selvfølgelig skal jeg ikke drikke, så vet ikke helt hvor morsomt det blir. Dessuten kjenner jeg bare èn der, og det er han som har bursdag.. og jenter er veldig glad i han, og han har akkurat blitt singel.  Ta det rolig mamma, jeg skal ikke prøve meg! 

 Dette var skikkelig random, men slik ser det ut i dyrebutikkene!  Minnet om SIMS, hehe :-) I companion animals har jeg lært at man aldri skal kjøpe valper fra dyrebutikken, fordi du har null anelse om bakgrunn. Ofte kommer de visst fra oppdrettere som virkelig driver buisness, og har dritmasse bikjer i skitne, små bur med masse sykdommer.

1 kommentar

Postet av:

Så fine cheer-bilder- blir moro å se de profesjonelle bildene også. Tydeligvis en viktig greie i usa med cheer...? Ellers: fint at du ikke prøver deg på de amerikanske guttene- det er altfor laaaaaangt å ha svigersønner i Amerika. ( Men de kan jo komme hit da :-) ) mamma.
Dato: 22.10.2011 Tid: 09:50 URL:

Skriv en ny kommentar

hits