Fotoshoot!

05.01.2012 @ 05:24 i Blogg 1 kommentar

Heisann! Nå er hjemme igjen hos vertsfamilien min, og det føles skikkelig rart! Hehe. Siden sist har det faktisk skjedd skikkelig mye. Jeg har begynt å trene; hvordan kan amerikanere være feite med SÅ hard trening tilgjengelig? FYttiii.

Dere skjønner at Suzanne hadde meldt oss på et nyttårsløp arrangert av et treningssenter. Et race faktisk. 5 miles. For å si det sånn; jeg jogget den første mila, gikk resten mens alle løp forbi meg. Hilste også på folk som var på vei tilbake da jeg ikke engang var halvveis. For å si det sånn..........var sistemann i mål. Men kan ta hele 10 sit-ups nå da!!!


PS: Legg merke til hvor utrolig dårlig huden min har blitt her!
Fikk sunn mat når løpet var over. Av en eller annen grunn vant jeg også en pris! Rosa vannflaske:)  Også puttet alle som var med i racet navnet sitt i en krukke. Vi kunne nemlig vinne 6 måneders medlemskap på treningssenteret PLUSS et par timer med privat trener! Og trur dere ikke jeg vant????!!! Hehe, flesk go away!!! Leste forresten i LOKALavisen våres i dag at dere har litt lite fisk for tiden
ELLERS spurte Judy meg og Sarah om vi ville stille opp som modeller for en vintage fotoshoot. Var supergøy, gleder meg sykt til å se de ferdige bildene! Har sett et par allerede:)


Meg og stylisten!!

 

I dag var også første skoledag etter vinterferie. Klassene mine for dette semesteret er  American government, algebra, german, clothing, web page design, visual design, advanced food og  journalism.  Tror dere ikke vi startet semesteret med en test i american goverment?? Hva vet vel jeg om USA for fem milliarder år siden, og hele det politiske systemtet dems? hurra.

1 kommentar

Postet av:

Lykke til med sisteplassen! Etter 6 måneders trening på fitness-senetert, tenker jeg det blir framgang!
Dato: 06.01.2012 Tid: 09:42 URL:

Skriv en ny kommentar

hits