Penge-, notat- og kameraløs

31.01.2012 @ 14:25 i Hverdag 5 kommentarer

Dagen min i dag består av cheer. Trening etter skolen, så kamp, så lekser, så sove. Opp klokken 5 i morgen, trene, lekser, sove.  Gleder meg til track begynner, samtidig som jeg gruer meg skikkelig!  Blir deilig å få noe annert inn i hverdagen, og jeg er skikkelig gira. Treneren står visstnok å skriker til deg midt i trynet, og har fått flere jenter til å gråte. Med meg som har kondis som en 95-åring i dårlig stand, skal man ikke se bortifra at det er midt tryne hun kommer til å stå å skrike til. Men det går bra. Tårer gir suksess.Vi har fått 20 pizzakort vi må selge for cheerleading, $5 pr. Prøver å selge de for harde livet - 2 uker!! Ingen som vil ha de, og de vi ikke får solgt må vi betale for selv. Har solgt 5. Og gjett hva - i går mistet jeg skolesekken min et eller annet sted på skolen... Med lommebok, pizzakortene + pengene for solgte, skoleperm med alle notater, lommebok og kamera!! Jeg løp rundt i hele skolebygget; fant ikke sekken noe sted. Skattejakt i dag også, tenker jeg. Håper virkelig jeg finner den!! Hvis ikke blir det dyrtttt..

 

Nå stikker jeg på skolen. Og kommenter, dere! Deprimerende å se lesertall i forhold til kommentarer. Føler jeg skriver til en vegg.  så skal jeg blogge hver dag. Med flere bilder og filmer. 

5 kommentarer

Postet av: charlotte

håper du finner igjen sekken :D haha, er ikke gøy når slikt skjer!
Dato: 31.01.2012 Tid: 16:27 URL: http://charlotteiusa.blogg.no

Postet av: Kesia Olsen i Florida

veldig, veldig, VELDIG glad for å vite at jeg ikke er den eneste nordmannen med ræva kondis som driver med track. tehe :)
Dato: 01.02.2012 Tid: 00:10 URL: http://www.kesiafl.blogg.no

Postet av: Anna Regine i Chicago 11/12

track er et helvete, men det veier opp med så mange herlige mennesker! goood luck! når begynner track for deg? jeg begynte forrige uke.
Dato: 01.02.2012 Tid: 01:29 URL: http://annaexplorius.blogg.no

Postet av: Ingjerd

Har du funnet sekken?
Dato: 02.02.2012 Tid: 20:38 URL:

Postet av: Liselotte

Charlotte: i knoow! fant den igjen, hehe.

Kesia: Du driver med track?! nice!

Anna Regine: Aah serr, begynt allerede?! hva gjoer du fornoe? Ene treneren vil ha meg til aa loepe distance, en annen trener vil ha meg til a gjoerene jump, mens jeg vil gjoere sprint.. hehh.

mamma: jepp
Dato: 06.02.2012 Tid: 19:05 URL:

Skriv en ny kommentar

hits