Fint liv

04.02.2012 @ 15:24 i Blogg 4 kommentarer

Soendag tok Ciera og Arianna med meg til Youthgroup.  De sa vi skulle spille noe kalt Couch War.  Vi ble delt inn i ca 4 lag paa 8 stykker, og hvert lag fikk tildelt en sofa.  Vi skulle nemlig kjoere rundt med sofaen og ta bilder med den helt randome steder. Feks stod det "upside down" - saa maatte vi komme opp med noe kreativt.  Vi sto paa hender og snudde sofaen oppned. Det var skikkelig morsomt! Lo saa mye.  Vi faar se bildene naa paa soendag og da faar vi ogsaa vite hvilken gruppe som vant. Excited!

Ciera, meg og Arianna.

 Paa soendag er det ogsaa noe kalt Super Bowl. Det championship fotball, stor kamp som alle ser. Så det er en stor ting, alle snakker om det.

 

Tenkte jeg også skulle fortelle hvor utrolig fantastisk vertsmor jeg har! Hun er så bra. Hun er i bedre form enn meg, og tar meg med på trening ganske ofte. Så vi dro på trening før skolen en hel uke, følte meg fin gjennom hele dagen. Tror dere hun ikke hver dag hadde laget matpakke/frokost til meg med oppskjært jordbør, blåbær, annans, bananer og nøttebarer.

og her om dagen kom jeg hjem fra skolen som valig, så sligger det reeses og haribo ved speilet mitt.  Fordi hun vet jeg elsker det. Litt for mye.
Hverdagen min fremover blir enda mer cheer. For å få gode jumps, lære dansen godt uten blackout og bare fikse på småting, så må jeg øve litt ekstra. Så dager jeg ikke har trening stikker jeg på treningssenteret og øver en times tid etter skolen. Liker det. Ingen andre enn meg der.

I morgen drar jeg til Ft. Colins, Denver med vertsfamilien. Vi skal på enda en forstilling hos Cirqu du Solei!! Sorry, vet ikke hvordan jeg staver det...Jeg er så utrolig heldig nå. Hadde vel egentlig mistet troen på året mitt - nå er det så bra!! En god vertsfamilie er virkelig kjernen for et bra utvekslingsår, null tvil:)  Vertsfamilien min er fantastisk.
God natt.

Jeg fant sekken og har nå bare 4 kort igjen!!! Score!
4 kommentarer

Postet av: Synnøve Lie Svendsen

Hei! Jeg er så glad for at du fant igjen sekken din og at du har det godt sammen med den nye vertsfamilien din. Du trener ganske mye og blir nok kjempesprek. Herlig .
Dato: 04.02.2012 Tid: 17:52 URL:

Postet av: Ingjerd

Ferdig smurt nistepakke- herlig! Bra du trives i den nye familien.
Dato: 05.02.2012 Tid: 00:09 URL:

Postet av: Lars Petersen

Jeg tror jeg kjenner det med å spille fra sofaén, eller øh? Håper du har bilder fra Super bowl!
Dato: 05.02.2012 Tid: 08:32 URL:

Postet av: charlotte

åååå, så bra du har funnet deg så godt til rette Liselotte :) unner deg det virkelig!!
Dato: 05.02.2012 Tid: 13:31 URL: http://charlotteiusa.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits