Compete in everything, always; your biggest competition is yourself

08.02.2012 @ 06:43 i Blogg 2 kommentarer

Hei,

Her om dagen i clothing-timen hadde vi besøk av en eldre dame. Hun fortalte om sønnen hennes, som graduerte fra Scottsbluff High School i 2001, som dro ut i militæret etter high school. Han dro ut i krig og ble drept. I posten fikk hun et lappeteppe, hvor hver lapp var laget i forskjellige stater med hilsner og kondolanser på.  Hun sa det betydde så mye for hun, så nå skal vi lage en slik lapp hver.


Synes det er ganske stort å få gjøre det. :-) Vi har også laget kjoler til fattige barn i Afrika. åhh. Har virkelig blitt et emosjonelt vrak her borte.

Driver an med en film gjennom dagen min, dere. Men har absolutt null tid til å lage/redigere den. Er alt for mye å gjøre her borte! Nå legger jeg meg en halvtime forsent igjen; for å blogge. Burde gjort lekser og øvd på prøve i morra. MEN, må gjøre en siste ting før jeg legger meg;

 

 

Den 6. februar i fjor skrev jeg dette:

"Lurer på hvor jeg befinner meg neste gang denne datoen slår. Det er et helt år til. Hvilken seng jeg sover i, hvilket hus og hvilken familie. Hvilken region, hvilken stat og hvilken kultur.  Når starter jeg på skolen på i morgen? Hvilket fag vil være førstemann til å ønske meg velkommen til nok en ny skoledag?"

Ikke lenge etter fikk jeg vertsfamilie.
Nå befinner jeg meg i Scottsbluff. Sover i en liten, men litt for behaglig enkeltseng, i et stort hus 10 minutter unna byen og jeg bor med The Poynters.  Fineste vertsfamilien. Jeg er i midwestern, Nebraska i USA, omringet av amerikansk kultur. Jeg starter klokken 07:55 på skolen i morgen, og tysk er mitt første fag.

Rart.. Nå har jeg bare 4 måneder igjen.
2 kommentarer

Postet av: Ingjerd

Så har du opplevd patchwork på sitt beste!
Dato: 08.02.2012 Tid: 21:20 URL:

Postet av: liselotte

mamma: jess! ender opp som en pro!
Dato: 10.02.2012 Tid: 19:15 URL:

Skriv en ny kommentar

hits