Valentines day og Pep rally

16.02.2012 @ 05:17 i Blogg 1 kommentar

Heisann!

Jeg har kjørt bil for andre gang i mitt liv. Kjørepartneren min satt med lukkede øyne og skrek "Slow down Liz, slow dooown!!", mens jeg lo og trykket litt hardere på gassen. Yes, I am a good driver.

 

Var jo også Valentines her om dagen. Flere ganger ble jeg spørt "So whos ur valentine?" Og jeg bare "I don't have a valentine..", også bare "WHAT?!! Liz you gotta have one!" . Er jo ikke så stort i Norge, så bare lo av reaksjonene helt til valentines day faktisk kom..... Blomster, teddybjørner og kort fra valentin'sa overalt. Og jeg bare... I need a valentine.Verdens beste vertsmor! En 3 pounds pose med Haribo, stort Reeses-hjerte, scrapbookting og litt for mye tyggis.

På Valentines Day valgte de også å ha Basketball Pep rally. Utrolig tafatt dato med tanke på hvor stort Valentines Day er her, så var ikke like mange der som Pep Rally#1. Cheerleaderne og Drill Team fremførte dansene vi skal fremføre på State, vi kåret homecoming king&queen, nevnte forskjellige accomplishments og roste forskjellige personer som har gjort det bra i de forskjellige høstsportene.Cheerleadingkaka våres!


 Nicole(kaptein) og meg

"Måtte" også rydde rommet dere,

Forskjell jess. Men nå er det tilbake til slik det var før, da.. Meg og ryddig rom.. :-)SERR, dere!! STATE er på LØRDAG! 6 tiimer unna, vi drar i MORRA.   Greit st00000ka.

1 kommentar

Postet av: Ingjerd

Vent med å finne deg en Valentine til du kommer hjem- det er så laaangt til Nebraska!
Dato: 20.02.2012 Tid: 18:15 URL:

Skriv en ny kommentar

hits