STATE CHAMPS, BABY!

30.04.2012 @ 06:45 i Blogg 2 kommentarer

Torsdag dro vi til Lincoln for å cheere for Boys Basketball State - en busstur på 7 timer, i en buss med Drillteam, band og cheerleadere. Det i seg selv var en opplevelse, for å si det sånn.45 minutter etter at vi ankom hotellet dro vi på kamp #1. En stor, proppfull sal med syke fans.

Vi vant; null stress.

Fredag var neste kamp, men før kampen dro vi på shopping.. Dårlig utvalg og i bare 2 timer.Fikset også negler; leopardmønster i skolefargene!


Så var det off til kamp #2

Her presterer busssjåføren å kjøre inn i en parkert bil...

Kamp#2 var sykt exciting, vi lå bak hele kampen helt til de siste minuttene, hvor plutselig alt blir snudd på hue og vi løper av banen med en seier. Altså det betyr at vi allerede er ranket som nummber to av alle basketballlag i staten; greit stort.

 

Lørdag var det klart for kamp nummer 3, avgjørende om vi blir State Champions eller ikke. Vi spilte mot forrige årets champions. De ledet i starten, så ledet vi, og slik byttet det på hele tiden - men tilslutt vinner vi og er dermed State Champions 2012.  HECK YEA, folkens - Scottsbluff!!

Steavie, Sarah,  , Nicole, Natalie,  Rylee, meg, Araceli

Her vetttu:

 

Fortalte jeg forresten hvaslags næringsstoffer jeg har fått i meg iløpet av turen...  Junkfood til frokost, lunsj og middag, dere. Blir ikke mer amerikansk enn det.


Hatter vi fikk hos Valentinos. Brukte de på kampen - sykt bra reklame for et dårlig junkfoodsted.


2 kommentarer

Postet av: Ingjerd

Heia Scottsbluff! Ikke rart de/dere vant med så kule cheergirls! Forresten sånn sjokoladefontene har de her på Grand også....
Dato: 30.04.2012 Tid: 22:57 URL:

Postet av: Synnøve Lie Svendsen

Herlig at dere vant! Godt valg å satse på å være cheergirl dette året!
Dato: 30.04.2012 Tid: 23:32 URL:

Skriv en ny kommentar

hits