I'm home

22.06.2012 @ 10:27 i Goodbye 3 kommentarer

Nå er jeg hjemme igjen (vært det en uke nå), og det er helt SYKT! Fy faen så rart. "We are now in Norway, it's 08:20 and 8 degrees". Mamma og pappa venter på flyplassen. Alt skjer så sinnykt fort, plutselig er de der og det er som om jeg så de for noen dager siden. ALT er som om jeg bare har vært borte for et par dager - ingen, intenting,  har forandret seg! Og jeg gikk automatisk tilbake til gamle vaner, alt jeg gjorde, følte og tenkte.Det er så utrolig rart å være tilbake, se tilbake på Amerika; det går ikke engang å beskrive. Er som om alt ble satt på pause mens jeg var borte.

 

Savner Amerika, vennenne mine og vertsfamilien min helt sykt. Da vi alle hadde huge waterfalls running down our cheeks på flyplassen. Fineste menneskene i hele verden. Klarer ikke helt å legge det fra meg.

Men nå er jeg hjemme, bilde er tatt av Oda.


Har veldig lyst til å dra tilbake i høst uten at de vet det, hehe.

3 kommentarer

Postet av:

kjenner igjen den følelsen ja! jeg var glad jeg endelig var hjemme da:)
Dato: 23.06.2012 Tid: 10:32 URL:

Postet av: maja

kan du være så snill å lage et siste innlegg nå som du er hjemme? driver fremdeles å klikker meg innom i håp om en oppdatering..:)
Dato: 06.08.2012 Tid: 10:59 URL:

Postet av: Mikael

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael
Dato: 11.12.2012 Tid: 19:49 URL: http://forum.modekampanj.com

Skriv en ny kommentar

hits