Kategori: Cheerleading

Christmasparty with the cheerleading team

12.12.2011 @ 06:14 i Cheerleading 18 kommentarerSe hva coachen hadde laget til oss!!! Hansker med poms på hver finger! Var en superfin kveld. Nå skal jeg sove, trengs virkelig.

Savner dere verdens fineste mamma og pappa!!

Scottsbluff vs Gering

04.12.2011 @ 17:39 i Cheerleading 0 kommentarer

Åh i dag har vært en superfin dag.  Vi skulle spille mot nabobygda, og jeg har ikke sett såå mye school spirit før. Hele salen var helt FULL.  Alt var bare helt sykt!!  Er alltid ekstra intenst på kamper mot nabobygda; men denne!!! Klarte ikke slutte å smile og tenkte bare; fy så heldig jeg er som får oppleve det her!!  Gjorde såå mye feil, og vi gjorde clowd pleasers som jeg ikke kunne, så bare håpet på at jeg i det minste kom til å klare LITT av de. Haha. Ååh, hadde det skikkelig bra.Også skaffet treneren meg et annet skjørt, så nå slipper jeg å holde for rumpa hele tiden så ikke folk skal se, haha. Litt stort, men bedre enn for lite!Jeg har jo ikke hatt noe penger siden black friday, og jeg glemte å spise hjemme, så jeg gikk rundt og var så utrolig sulten. Så kom jeg på at jeg kanskje hadde 2 dollar i lommeboka, så kjøpte jeg det ekleste og mest amerikanske du kan forestille deg;
Så i morgen skal jeg i kirken klokken 11, så får legge meg snart!

My first game cheering

03.12.2011 @ 07:33 i Cheerleading 5 kommentarer

Vi måtte bruke uniformene våres på skolen i dag. Skjørtet mitt er alt for kort, så jeg skjønte at jeg måtte bytte det ut med bukse for ikke å komme i trøbbel (dresscodes vettuu). Første kampen var for basketball jenter, tok sted i nabobygda, startet 15:40, så vi ble released fra skolen 14:30. Gjorde såå mye feil, men bare lo det bort. Kjente jo ingen uansett.. Neste kamp var 18:30, basketball gutter, på skolen våres. Siden jeg gjorde så mye feil på den andre kampen sa jeg at jeg heller ville se på denne kampen. Men de sa nei, jeg måtte. Tenkte bare at NEEIII, nå må jeg drite meg ut forran hele skolen våres også, haha. Men bare lo bort det også, lærte meg tross alt alle cheersa i går!

 Så jeg sugde, men var skikkelig morsomt!!! Skal cheere i morgen igjen 09:30.

 

Og hvis dere lurer på hvorfor skjørtet mitt er for kort; har lagt på meg!!! LOL. Jeg tuller ikke engang.

Cheer pictures

24.10.2011 @ 02:29 i Cheerleading 5 kommentarer

I dag kom de ut!


Cheerleadingteamet:


Så da kan jeg vel introdusere dere for cheerleaderne! Hehehe :-)
Nicole, kapteinArissa, kapteinEmily

 

Ååh, husker ikke navnet..Sarah

Bodee


Steaven


Arriselly


Riley, kapteinBrittliKaylie, vsøsNatalie, kaptein


hits