Kategori: Goodbye

I'm home

22.06.2012 @ 10:27 i Goodbye 3 kommentarer

Nå er jeg hjemme igjen (vært det en uke nå), og det er helt SYKT! Fy faen så rart. "We are now in Norway, it's 08:20 and 8 degrees". Mamma og pappa venter på flyplassen. Alt skjer så sinnykt fort, plutselig er de der og det er som om jeg så de for noen dager siden. ALT er som om jeg bare har vært borte for et par dager - ingen, intenting,  har forandret seg! Og jeg gikk automatisk tilbake til gamle vaner, alt jeg gjorde, følte og tenkte.Det er så utrolig rart å være tilbake, se tilbake på Amerika; det går ikke engang å beskrive. Er som om alt ble satt på pause mens jeg var borte.

 

Savner Amerika, vennenne mine og vertsfamilien min helt sykt. Da vi alle hadde huge waterfalls running down our cheeks på flyplassen. Fineste menneskene i hele verden. Klarer ikke helt å legge det fra meg.

Men nå er jeg hjemme, bilde er tatt av Oda.


Har veldig lyst til å dra tilbake i høst uten at de vet det, hehe.

Goodbye

21.06.2012 @ 13:13 i Goodbye 0 kommentarer

En så utroolig fin kveld..
Vertsmor hadde kjøpt inn så utrolig mye forskjellig, kjøpt gediger kake fra verdens baste kakebaker i byen, kjøpt alt mulig amerikansk, laget album og lapper. Det var så fint! Hun gjorde så utrolig mye, var nesten på gråten. Hun er verdens beste vertsmor, det er for sure:)

 Verdens beste vertsfamilie!


Vertsbesteforeldre

Tommaso fra Italia og Carlos fra Brasil

Tommasos vertsfamilie

Meg og verdens søteste Chad!

Det her er da Judy, hun som har tatt alle de bra bildene av meg:) også vertstante!

De her tok et språkkurs på college dagen før partyet mitt, hvor de lærte norsk! De kom alle og introduserte seg på norsk og hadde laget det norske flagget med en liten beskjed på norsk bakpå. Faren dems var på utveksling i 12 uker i Norge da han var ung :-) Var så søtt! triplinger


Her har dere nooen av de som var der. Kom så mange, var så koselig!


Micah og BetsyVertsslster, Micah, meg, Betsy og Kayla

Deb (sjefen på treningssenteret jeg trente på) og Megan

Meg og Emeli

Jon, meg og Angie (tysklæreren min, utveksling i Tyskland da hu var ung)

Triniti, meg og Megan. 2 av de beste vennenne jeg fikk der borte.

Jon M og meg

Meg, Mary og Joe.

Gave fra vfamilie. Fineste bilde ever, i know  :) født sånn.

Jeg har jobbet på en scrapbook dette året, så jeg la den fram. Ved siden hadde vertsmor satt opp en boks hvor du kunne skrive en liten beskjed til meg. Så satt vi det inn i et album med bilder fra festen.

 

Fy som jeg kommer til å savne det her. Definitivt det beste året i mitt liv.


hits