Kategori: Hverdag

Cheyenne

27.05.2012 @ 08:10 i Hverdag 3 kommentarer

Heisann

Jeg drar nå om noen timer til MOAB!!! Pumped. I dag dro jeg og Megan til Cheyenne igjen på shopping. Jeg har ikke penger. Mamma hvis du ser dette: sjekk skypen din, please:)

Reunion med valpen

oi feil bilde, fjerner om en uke


Er syk og har Pink eye. Slå det opp - ser ut som jeg er heartbroken og har grått i 3 år.Kjøpte meg en bok, da. Skal jo tross alt sitte 12 timer i bil:)

 

Men nå må jeg pakke!!!! Klokka er halv ett her borte og vi drar klokka 7, er ikke halvpakka engang!  Kommer tilbake om en uke, lover å svare på alt når jeg kommertilbake!

Bubble tee og tennis

11.05.2012 @ 04:51 i Hverdag 0 kommentarer

Så dagen vertsmor lot meg skippe skolen("syk") dro vi for å se Vsøs spille et par tennismatch. (Her har skolesportene kamper osv. midt i skoledagen)   Etter en liten stund kommer vfar også over for å se hun spille. Og der kommer han, med en lampestor tommel med 2 sting i. Stakkaren hadde klart å kutte seg på jobb!! Hehe åååh vfar.


Fine bilder av meg & vsøs, siste var tilogmed så fint at det ble lagt ut på facebook. Takk.


Vmor skuffet over at ikke vsøs vinner noenting. Neida, hun vant.


Og tror dere ikke at læreren jeg hadde neste time presterte å dukke opp midt under matchen??? Gjemte meg i solbrillene og hettegenseren og han kjente meg ikke igjen. Taper:) Må få filmet han for dere en gang, beste læreren.

 

Da de timeslange matchene endelig var over tok vsøs meg med for å kjøpe noe såkalt bubble tea. Var som milkshake med slags gèlekuler i. Peanut butter mocha, dere:) yummmy


 

aahh, 30 grader dere

 

spørsmålsrunde her

Cheyenne!

08.05.2012 @ 06:05 i Hverdag 2 kommentarer

Så  i dag fikk juniorsa the day off, fordi vi hadde 92% oppmøte på NeSa-testen (nebraska test, skolelevel). Megan er senior, men de hadde senior skip-day, så hun fåreslo en shoppingtur til Cheyenne (drammensbyen en halvannen time unna).  Da vi kom dit møtte jeg områdereppen min fra nabobyen, og vi tekstet en annen utvekslingsstudent fra Cheyenne og ville møtes. Han var på skolen, så vi dro over dit og møtte han der. Der ble vi presentert foran klassen hans også. Etter det dro vi på shopping, men siden jeg er out of money ble det ikke mye på meg!
kleint


kjøre scottsbluff

Stoppet i dyrebutikk vetuuu. Dagen var kjempebra, i morgen lag vmor meg skulke. shes the man.

Penge-, notat- og kameraløs

31.01.2012 @ 14:25 i Hverdag 5 kommentarer

Dagen min i dag består av cheer. Trening etter skolen, så kamp, så lekser, så sove. Opp klokken 5 i morgen, trene, lekser, sove.  Gleder meg til track begynner, samtidig som jeg gruer meg skikkelig!  Blir deilig å få noe annert inn i hverdagen, og jeg er skikkelig gira. Treneren står visstnok å skriker til deg midt i trynet, og har fått flere jenter til å gråte. Med meg som har kondis som en 95-åring i dårlig stand, skal man ikke se bortifra at det er midt tryne hun kommer til å stå å skrike til. Men det går bra. Tårer gir suksess.Vi har fått 20 pizzakort vi må selge for cheerleading, $5 pr. Prøver å selge de for harde livet - 2 uker!! Ingen som vil ha de, og de vi ikke får solgt må vi betale for selv. Har solgt 5. Og gjett hva - i går mistet jeg skolesekken min et eller annet sted på skolen... Med lommebok, pizzakortene + pengene for solgte, skoleperm med alle notater, lommebok og kamera!! Jeg løp rundt i hele skolebygget; fant ikke sekken noe sted. Skattejakt i dag også, tenker jeg. Håper virkelig jeg finner den!! Hvis ikke blir det dyrtttt..

 

Nå stikker jeg på skolen. Og kommenter, dere! Deprimerende å se lesertall i forhold til kommentarer. Føler jeg skriver til en vegg.  så skal jeg blogge hver dag. Med flere bilder og filmer. 

Yndlingstimer!

19.11.2011 @ 01:37 i Hverdag 1 kommentar

Det kjedeligste, men også morsomste faget jeg har her borte må være Companion animals. Det er så mye morsomt vi gjør, og så mye interessant, men læreren har en ganskje kjedelig måte å snakke på, så er alltid trøtt. Kan også ha noe med at det er siste skoletime, da.

Før jeg dro så jeg 24/7 på dyrepolitiet. Synes det var sykt interessant. Hva var oddsen for at jeg skulle få oppleve det i virkeligheten da jeg kom til USA?Det sørget dette faget for.

Folk tar også med dyrene sine til timen.  Fugler, minigriser, hunder, kaniner

Så fikk vi en død and vi skulle åpne, se og kjenne igjen organer osv. i kroppen.Gross..

I timen sitter vi også ofte og ser på dyrepolitiet eller andre dyrerelaterte saker. Så timen er egentlig helt super.

 

Et annet fag/time jeg elsker her borte er tysk. Hvem skulle tro at språk var morsomt. Læreren er helt super!! Tenk å klare å få noe så kjedelig så morsomt. Haha. Hun har faktisk invitert meg hjem til hun en helg også.

Bare noen tilfeldige bilder fra timen:

Dylan. Han er så utrolig godhjerta, vil ingen noe vondt. Også spiller han amerikansk fotball, ironisk.. Hehe.

Alexas nye tatoering! Utrolig mange som har tatto her borte.


Tror ikke jeg mente å ta det bildet men who carees.

 

 

Så random bilde. Lunsj.
Også har vi journalism. Null bilder fra timen, helt ekstremt bra lærer. Elsker det faget!

 

Så ja, bare for å vise dere litt hvordan det er her borte. Liker det her!

Shopping

16.11.2011 @ 04:09 i Hverdag 0 kommentarer

Ååh bra dag. Kroppen verker helt sykt, men har det så bra uansett. Alle går i sjokk når jeg forteller at jeg har startet på svømming fordi det er den hardeste sporten på skolen, og coachene er syke. Treningene har hittil vært morsomme, men jeg får ikke meg selv til å crawle. Vet ikke hva det heter på norsk.Men så er det tid da  - med 2 timer til lekser + cheer hver dag. Denne uken har jeg hvertfall bestemt meg for å satse på svømming, også får jeg se om jeg kan fortsette. Må snakke med litt coacher og lærere først :-)))

 

ELLERS; lørdag tok Ben og Jon meg og Lu på svømmeshopping.åfyf.Bare for deg pappa. Jakt/zoobutikk.
 og såååååå til en av venninnene mine sin mors butikk! SHOPPING! DYRT!!kul. Jon.


Ben.

Var $100 eller mer for hvert eneste plagg. Men sååååååå mye fint.Downtown!

Væsker rommet

08.11.2011 @ 01:43 i Hverdag 3 kommentarer

Dere vil lese mer om hverdagen min, så here we go:

 

Rydder/støvsuger rommet

 

Kjøpt foundation!!!


Serr, halvparten av prisen i Norge.  Hvordan kan jeg noensinne dra fra det her!!lekser
hits