Kategori: Jul

Amerikansk jul

27.12.2011 @ 10:53 i Jul 0 kommentarer

Torsdag våknet jeg opp likblek med prikkende armer. Skulle dusje da det omtrent bleknet for meg, så hoppet rett ut igjen med masse balsam i håret. Tenkte det sikkert ble bedre; fikset sminke og dro på skolen. Helt plutselig får jeg en ekstrem hodepine. Satt helt desperat gjennom alle finalsene og tenkte bare... det her trengte jeg virkelig nå. Skypet mamma og pappa når jeg kom hjem, sovnet, våknet fredags morgen helt frisk og fin. :-)

 

Kjøpte julegaver fredag(er alltid tidlig ute), dro til vertsbestemor og vertsbestefar for middag, kom hjem og pakket inn gavene.

Så åpnet jeg gavene fra vertsfamilien og Norge, siden skulle dra bort lørdagen. Men mamma og pappa sin hadde ikke kommet frem enda...

Hallelujah!

Vertsforeldrene mine hadde også kjøpt masse fine gaver til meg♥
 

Følte det kom til å bli skikkelig rart å feire jul hos en familie jeg overhode ikke kjente, og hvor datra var bestevenninnna til vertssøstra mi(som dere vet, så kræsjer personlighetene våres litt). Bare noen timer etter at jeg kom dit begynte gjester å komme og vi var klare for å dra videre til e tfamiliemedlem.

Jeg føler meg allerede som hjemme.

I dag tok de meg også med på trening! De tar timer, og fy så effektivt!! Spurte også om jeg vil begynne med det, og vil ta meg med i morgen på yoga osv! :-D Vi tok sit-ups, og jeg kom meg ikke engang opp. Hurra - typisk norsk å være best, vet dere .. :)

Så den 24. dro vi til tanten og spiste der med masse familie og åpnet gaver. Julemiddagen her var meksikansk mat. Og mais, alltid mais! Elsker mais. Møtte ei fra Nederland som hadde vært i Norge, og hun sa Norge var det vakreste landet hun hadde sett. Litt utpå kvelden gikk vi i kirken. Der møtte jeg en eldre dame som het Gale som de kjente, og vi pratet litt. Etter kirken dro vi tilbake, spiste mer, og spilte et spill (kan ikke si hvilket, skal ta det med tilbake til Norge!!)

Den 25. ble jeg vekket klokken 0800 for å åpne julegaver, og hele familien satt samlet superexcited i stuen. Jeg kjente jo som sagt ikke familien, alikevel hadde de kjøpt masse gaver til meg og julestrømpe!! Ååh.
Bestefaren dems hadde også mekket sammen en goodiebag til hver av oss, og da jeg åpnet den hadde jeg masse leketøy i min. Jeg tenkte jo at jeg sikkert hadde fått feil bag, så jeg lot som ingenting. Så så jeg at alle hadde fått forskjellig leketøy! Var utrolig søtt, men måtte jo le litt:)


Litt senere kom også hele familen dems over for christmas party. Det var utrolig gøy!! Smakte på masse nye julekaker og julemat. Vi spiste kalkun, sweet potatoes, forskjellig salater osv. Godt, men også ganske annerledes. Gale kom til dette partyet, og det var så utrolig søtt; Hun hadde tatt med seg en liten gave til meg!Det var så søtt! Skal henge på juletreet mitt hver eneste jul!

 

Savner vertsforeldrene mine dasuperfine.

 

 

 

Såå det var jula mi borte i statene. En annerledes, men utrolig fin jul :)

 

pssssss familien her spurte om jeg vil være med til Las Vegas!!!

hits