Kategori: Key Club

BUGS

10.02.2012 @ 05:45 i Key Club 3 kommentarer

Her om dagen ble Key club spurt om vi hadde lyst til aa stille opp for Longfellow Elementary School. De har hatt et program gaaendes som kalles BUG (Bringing up Grades) for 1-4. klasse, og for de som klarte aa bedre karakterene sine vant en linjal. Saa vi stod og delte ut linjaler til Super Bugs'a. De var saa stolte og smilte og hylte, var saa soett!! Haha.
Husker ikke navnet, Maddie, Grant, meg, Luke, Traver, husker ikke og husker ikke..
Vi er mange flere i Key club altsaa, men bare noen aatte av oss som stilte opp. Vi kom også i avisen. Hehe, kjendis.

Fredag er cheerleading hele dagen, samme med lørdag. Trening, kamp og så enda en kamp.  Begynner å bli lei nå, samtidig som jeg elsker det mer! En av kampene lørdag er også olympics, en kamp for barn som er type handicappede. Blir gøy:)

Vet at dere ikke kan få nok av meg; kjøpte selvvlysende GERMAN CLUB-t-skjorte til hele 60,-. Forskjellen på meg og amerikanere er at jeg aldri ville brukt den til hverdags.


Fader, nå legger jeg meg 45 minutter forsent igjen...  Greit dårlig på leggetid.

Key Club

29.10.2011 @ 07:39 i Key Club 3 kommentarer

Siden jeg er med på cheerleading, har jeg ikke tid til annen sport. Og det plager meg ordentlig, for det er kun to jenter jeg kommer overens med på teamet. Og ingen henger sammen på fritiden. Så jeg bestemte meg for å melde meg inn i en klubb! Key club - En klubb hvor du gjør små tjenester for samfunnet, feks lage smøre brødskiver og gi de til "fattige", etc :-)

Så mitt første møte var denne torsdagen, og vi snakket om at vi skulle stille opp som frivillige hos zoo'en våres. Der skulle de nemlig lage en halloween versjon av en eventyrsti.  Så delte de den opp, slik at første delen av eventyrstien var disneystjerner, skrekk, woodo, pirater etc.  De frivillige kledde seg ut, og jeg endte opp blandt disneystjernene.

Men hvor tror dere jeg klarte å endte opp? I woododelen. Jeg fulgte feil dame, så plutselig stod jeg blandt knokler og woododukker, iført en prinsessekjole. Zooen er SVÆR, og masse veier, så jeg visste da ikke veien tilbake, så jeg ble. En av damene ga meg halvparten av kostymet hennes, festet en knokkel til et pannebånd, så vips var jeg fin og flott, ready to go.

Soo funny!  Hadde en utrolig bra kveld, selvom det var greit kleint når bekjente kom.. Ooouh Liz ur scaary! Haha.

hits