Arkiv mned: januar 2012

Penge-, notat- og kameraløs

31.01.2012 @ 14:25 i Hverdag 5 kommentarer

Dagen min i dag består av cheer. Trening etter skolen, så kamp, så lekser, så sove. Opp klokken 5 i morgen, trene, lekser, sove.  Gleder meg til track begynner, samtidig som jeg gruer meg skikkelig!  Blir deilig å få noe annert inn i hverdagen, og jeg er skikkelig gira. Treneren står visstnok å skriker til deg midt i trynet, og har fått flere jenter til å gråte. Med meg som har kondis som en 95-åring i dårlig stand, skal man ikke se bortifra at det er midt tryne hun kommer til å stå å skrike til. Men det går bra. Tårer gir suksess.Vi har fått 20 pizzakort vi må selge for cheerleading, $5 pr. Prøver å selge de for harde livet - 2 uker!! Ingen som vil ha de, og de vi ikke får solgt må vi betale for selv. Har solgt 5. Og gjett hva - i går mistet jeg skolesekken min et eller annet sted på skolen... Med lommebok, pizzakortene + pengene for solgte, skoleperm med alle notater, lommebok og kamera!! Jeg løp rundt i hele skolebygget; fant ikke sekken noe sted. Skattejakt i dag også, tenker jeg. Håper virkelig jeg finner den!! Hvis ikke blir det dyrtttt..

 

Nå stikker jeg på skolen. Og kommenter, dere! Deprimerende å se lesertall i forhold til kommentarer. Føler jeg skriver til en vegg.  så skal jeg blogge hver dag. Med flere bilder og filmer. 

when home doesn't feel like home anymore

28.01.2012 @ 21:39 i Blogg 5 kommentarer


Heisann!  Jeg har nå flyttet for andre gang. Dette er min tredje vertsfamilie. Jeg kom ikke på probation og har det er så utrolig bra nå. Kunne virkelig ikke bedt om en bedre familie! De er helt fantastiske, og alt går så mye bedre nå.

Let's go cruising

18.01.2012 @ 07:00 i Blogg 0 kommentarer

Her om dagen tok jeg teorien, dere

Ble fortalt at teorien var litt vrien, og vsøs strøk hele 2 ganger før hun endelig bestod. Jeg leste gjennom det halve centimer tykke heftet, tok noen tester på nettet - og bestod. Mannen som satt meg i gang kom ut etterpå og sa jeg fikk alt riktig, ikke èn feil. Lappen, dere! Nå kan jeg øvelseskjøre. "But you still can't drive!" hilsen områderep.

Ellers går dagene i cheerleading. Er state competition om ca en måned. De dagene vi ikke har trening, er det kamp.
De er veldig lave, kunne sett ut som lillesøstrene mine, hehe.

Jeg hadde også mitt siste wrestlingmøte i dag. Coachen hadde satt opp lister, fordi bare halvparten skulle cheere for wrestling. Hadde basketballkamp samme tid, så halvparten måtte dit. Jeg var heldigvis på wrestling-listen!! Ble så glad, elsker det! Hehe.

Her om dagen var jeg ganske nedfor. Viktoria foreslo at jeg skulle bake bare for å få tankene på noe annet.

Men nå skal jeg sove. Klokka er 11, må stå opp 6.:)

Noe av det fineste jeg har opplevd

13.01.2012 @ 02:48 i Spesielle opplevelser 0 kommentarer

Min vertsfamilie nr.2 inviterte meg med til Denver, for å se Cirques du Olei. Et helt syykt sirkus. Vi dro på et show som var en hyllest til Michael Jackson, og det var så fint. Var strengt forbudt å ta bilder/filme, hvis ikke hadde jeg filmet hvert eneste sekund!!!

Billettene til dette sirkuset er visstnok svindyre, så var klar for å ikke shoppe på noen måneder. Så blir jeg fortalt at unkelen deres vil betale billetten for meg.(!!) Når vi kommer dit betaler han også alt av mat jeg spiste. Så kjøpte han is til meg:) Så utroolig snill! Ble så glad.

På vei til Denver; Ser dere en liten cafè kalt Snoos (ellernoe), så bør dere ta dere en tur innom. :-)


Meg og Sarah
Shelby, Suzanne og Sam

Da vi kom frem hadde vi noen timer før det begynte, så vi dro ut og spiste. Bill spør meg om jeg er SULTEN, og jeg sier ja. Jeg aner ikke hva alt de har på menyen er, og så bestiller han en hel ku(!) til meg.

Ja, dette er også det fineste bilde i historien av meg, jeg vet,jeg vet.

Judy til venstre og Bill (unkelen) til høyre
Som forrige gang sov vi i huset til Judi og Bill. Kjørte litt rundt i byen og nabolaget,
Stoppet på enda en (999) sjokoladebutikk for meg

Hallelujah

Spooooortsbutikk dere

kjøpte ingenting da. men lover, har begynt å trene!!Sushi for første gang! Ikke vondt, ikke godt.godteriii


Shelby!

Photoshoot - resultat

12.01.2012 @ 05:42 i Spesielle opplevelser 1 kommentarFornøyd!! Lik Judy på facebook her for å se flere av bildene hennes! :)

har det helt fantastisk

10.01.2012 @ 06:55 i Tanker 0 kommentarer

Kontrastene mellom meg vertssøster er såppas store at vi vet ikke om det går lenger. Da jeg kom hjem fra juleferie satt vertsmor og jeg oss ned og pratet. Begge på gråten, kom vi fram til at jeg skulle tenke på det å bo hos familien jeg har tilbrunget juleferien med. Jeg har klikket helt med hvert enkelt familiemedlem i den familien, og jeg tror virkelig det kan bli bedre.

Problemet er at hvis jeg flytter, nok en gang, vil jeg havne på probation... For failure to adjust.(!) Tror aldri jeg har blitt så utrolig fornærma. Greit nok, dette kan bli min tredje vertsfamilie, men hadde man visst hva som lå bak det, så hadde man virkelig skjønt det litt bedre. Dette er forresten kordinatoren min sin SJEF sitt verk, mens kordinatoren er på min side og kjemper min sak. For at jeg ikke skal havne på probation, må vertsfamilien "kaste meg ut", og så må vi gjennom en samtale for, nok engang, prøve å få det til å fungere.
Hva skjer om jeg havner på probation?
Får ikke dra til Las Vegas eller Hawaii. Jepp :-)
 

Fotoshoot!

05.01.2012 @ 05:24 i Blogg 1 kommentar

Heisann! Nå er hjemme igjen hos vertsfamilien min, og det føles skikkelig rart! Hehe. Siden sist har det faktisk skjedd skikkelig mye. Jeg har begynt å trene; hvordan kan amerikanere være feite med SÅ hard trening tilgjengelig? FYttiii.

Dere skjønner at Suzanne hadde meldt oss på et nyttårsløp arrangert av et treningssenter. Et race faktisk. 5 miles. For å si det sånn; jeg jogget den første mila, gikk resten mens alle løp forbi meg. Hilste også på folk som var på vei tilbake da jeg ikke engang var halvveis. For å si det sånn..........var sistemann i mål. Men kan ta hele 10 sit-ups nå da!!!


PS: Legg merke til hvor utrolig dårlig huden min har blitt her!
Fikk sunn mat når løpet var over. Av en eller annen grunn vant jeg også en pris! Rosa vannflaske:)  Også puttet alle som var med i racet navnet sitt i en krukke. Vi kunne nemlig vinne 6 måneders medlemskap på treningssenteret PLUSS et par timer med privat trener! Og trur dere ikke jeg vant????!!! Hehe, flesk go away!!! Leste forresten i LOKALavisen våres i dag at dere har litt lite fisk for tiden
ELLERS spurte Judy meg og Sarah om vi ville stille opp som modeller for en vintage fotoshoot. Var supergøy, gleder meg sykt til å se de ferdige bildene! Har sett et par allerede:)


Meg og stylisten!!

 

I dag var også første skoledag etter vinterferie. Klassene mine for dette semesteret er  American government, algebra, german, clothing, web page design, visual design, advanced food og  journalism.  Tror dere ikke vi startet semesteret med en test i american goverment?? Hva vet vel jeg om USA for fem milliarder år siden, og hele det politiske systemtet dems? hurra.

hits