Arkiv mned: februar 2012

State cheer

27.02.2012 @ 06:34 i Blogg 1 kommentar

Spente, selvsikre og uten bekymringer satt vi i 9 timer på buss.La oss litt forsent, våknet klokken 5 dagen etter for å gjøre oss klare

Så på fra 0800-11:45
Så var det våres tur!! Øvde som griser bak scenen, svetten rant, munnen ble HELT tørr, folk fikk pusteproblemer; så ble vi kastet ut på scenen.  Skrikende publikum, musikken starter. Smiler til munnen blir så tørr at det svir, skriker til stemmen svikter; så var det over.

Vi kom på åttende plass.
Men vi er fra Scottsbluff, ingenting kan stoppe oss ;););) hehehe.


Photoshoot #2

26.02.2012 @ 08:45 i Blogg 4 kommentarer


TRACK

23.02.2012 @ 05:47 i Blogg 3 kommentarer

OKEI, dere - track season starter offisielt på mandag, og målet våres er å bli blant topp 3 i distriktet.  Er ganske pumped for det!!  Trening hver dag før og etter skolen, og jeg er skrevet opp på

Pole Vault
og Sprint

Så det blir noe nytt, for å si det sånn!

 

Må også dele en enormt trist nyhet....... HAR MISTET BANKKORTET MITT! No money no funny, som mamma sier.

Men nå er det ikke bare no funny - no life. Har ingenting. Minuttene på mobilen er ute, jeg har ikke gasspenger, lunsjpenger - PENGER AT ALL.


Til alle andre: styr bort fra DNB NOR, de kunne ikke brydd seg mindre. Et nytt kort kan ta 3 uker!!!!

 

Natta.

Valentines day og Pep rally

16.02.2012 @ 05:17 i Blogg 1 kommentar

Heisann!

Jeg har kjørt bil for andre gang i mitt liv. Kjørepartneren min satt med lukkede øyne og skrek "Slow down Liz, slow dooown!!", mens jeg lo og trykket litt hardere på gassen. Yes, I am a good driver.

 

Var jo også Valentines her om dagen. Flere ganger ble jeg spørt "So whos ur valentine?" Og jeg bare "I don't have a valentine..", også bare "WHAT?!! Liz you gotta have one!" . Er jo ikke så stort i Norge, så bare lo av reaksjonene helt til valentines day faktisk kom..... Blomster, teddybjørner og kort fra valentin'sa overalt. Og jeg bare... I need a valentine.Verdens beste vertsmor! En 3 pounds pose med Haribo, stort Reeses-hjerte, scrapbookting og litt for mye tyggis.

På Valentines Day valgte de også å ha Basketball Pep rally. Utrolig tafatt dato med tanke på hvor stort Valentines Day er her, så var ikke like mange der som Pep Rally#1. Cheerleaderne og Drill Team fremførte dansene vi skal fremføre på State, vi kåret homecoming king&queen, nevnte forskjellige accomplishments og roste forskjellige personer som har gjort det bra i de forskjellige høstsportene.Cheerleadingkaka våres!


 Nicole(kaptein) og meg

"Måtte" også rydde rommet dere,

Forskjell jess. Men nå er det tilbake til slik det var før, da.. Meg og ryddig rom.. :-)SERR, dere!! STATE er på LØRDAG! 6 tiimer unna, vi drar i MORRA.   Greit st00000ka.

BUGS

10.02.2012 @ 05:45 i Key Club 3 kommentarer

Her om dagen ble Key club spurt om vi hadde lyst til aa stille opp for Longfellow Elementary School. De har hatt et program gaaendes som kalles BUG (Bringing up Grades) for 1-4. klasse, og for de som klarte aa bedre karakterene sine vant en linjal. Saa vi stod og delte ut linjaler til Super Bugs'a. De var saa stolte og smilte og hylte, var saa soett!! Haha.
Husker ikke navnet, Maddie, Grant, meg, Luke, Traver, husker ikke og husker ikke..
Vi er mange flere i Key club altsaa, men bare noen aatte av oss som stilte opp. Vi kom også i avisen. Hehe, kjendis.

Fredag er cheerleading hele dagen, samme med lørdag. Trening, kamp og så enda en kamp.  Begynner å bli lei nå, samtidig som jeg elsker det mer! En av kampene lørdag er også olympics, en kamp for barn som er type handicappede. Blir gøy:)

Vet at dere ikke kan få nok av meg; kjøpte selvvlysende GERMAN CLUB-t-skjorte til hele 60,-. Forskjellen på meg og amerikanere er at jeg aldri ville brukt den til hverdags.


Fader, nå legger jeg meg 45 minutter forsent igjen...  Greit dårlig på leggetid.

Compete in everything, always; your biggest competition is yourself

08.02.2012 @ 06:43 i Blogg 2 kommentarer

Hei,

Her om dagen i clothing-timen hadde vi besøk av en eldre dame. Hun fortalte om sønnen hennes, som graduerte fra Scottsbluff High School i 2001, som dro ut i militæret etter high school. Han dro ut i krig og ble drept. I posten fikk hun et lappeteppe, hvor hver lapp var laget i forskjellige stater med hilsner og kondolanser på.  Hun sa det betydde så mye for hun, så nå skal vi lage en slik lapp hver.


Synes det er ganske stort å få gjøre det. :-) Vi har også laget kjoler til fattige barn i Afrika. åhh. Har virkelig blitt et emosjonelt vrak her borte.

Driver an med en film gjennom dagen min, dere. Men har absolutt null tid til å lage/redigere den. Er alt for mye å gjøre her borte! Nå legger jeg meg en halvtime forsent igjen; for å blogge. Burde gjort lekser og øvd på prøve i morra. MEN, må gjøre en siste ting før jeg legger meg;

 

 

Den 6. februar i fjor skrev jeg dette:

"Lurer på hvor jeg befinner meg neste gang denne datoen slår. Det er et helt år til. Hvilken seng jeg sover i, hvilket hus og hvilken familie. Hvilken region, hvilken stat og hvilken kultur.  Når starter jeg på skolen på i morgen? Hvilket fag vil være førstemann til å ønske meg velkommen til nok en ny skoledag?"

Ikke lenge etter fikk jeg vertsfamilie.
Nå befinner jeg meg i Scottsbluff. Sover i en liten, men litt for behaglig enkeltseng, i et stort hus 10 minutter unna byen og jeg bor med The Poynters.  Fineste vertsfamilien. Jeg er i midwestern, Nebraska i USA, omringet av amerikansk kultur. Jeg starter klokken 07:55 på skolen i morgen, og tysk er mitt første fag.

Rart.. Nå har jeg bare 4 måneder igjen.
Cirque du Soleil!!!! heck yea

07.02.2012 @ 06:15 i Spesielle opplevelser 4 kommentarer

Denne helgen har vært en av de bedre. Igjen. Vi dro tidlig morgen lørdag og spiste på en italiensk, dyr restaurant i Fort Collins. Kjøkkenet var helt åpent, så man kan se de lage maten rett forran deg. Var skikkelig kult, og GOD mat! Sjømat for meg. Mer norsk enn noen gang, jeg nå.

 

Deretter var det shopping. For treningsklær! Elsker å trene nå. Hater det helt sykt når jeg er skikkelig sliten, men så fort jeg er ferdig, vil jeg trene mer.  Fikk dyre treningsgreier til en billig penge, en dyr bukse til en enda billigere penge. Hvordan kan jeg noen sinne gå tilbake til norske priser? Og norsk skole, uten skolesport?

Så dro vi på Cirque du soleil igjen! Sykeste. Var mye bedre enn Michael Jackson-forestillingen. Jeg satt tilogmed på rad nr 2!! Var ulovlig å ta bilder så fort du kom inn igjen vettu. fml.

 

 

 

 

Men opp klokken 5 i morgen, klokka er halv elleve. natta

Fint liv

04.02.2012 @ 15:24 i Blogg 4 kommentarer

Soendag tok Ciera og Arianna med meg til Youthgroup.  De sa vi skulle spille noe kalt Couch War.  Vi ble delt inn i ca 4 lag paa 8 stykker, og hvert lag fikk tildelt en sofa.  Vi skulle nemlig kjoere rundt med sofaen og ta bilder med den helt randome steder. Feks stod det "upside down" - saa maatte vi komme opp med noe kreativt.  Vi sto paa hender og snudde sofaen oppned. Det var skikkelig morsomt! Lo saa mye.  Vi faar se bildene naa paa soendag og da faar vi ogsaa vite hvilken gruppe som vant. Excited!

Ciera, meg og Arianna.

 Paa soendag er det ogsaa noe kalt Super Bowl. Det championship fotball, stor kamp som alle ser. Så det er en stor ting, alle snakker om det.

 

Tenkte jeg også skulle fortelle hvor utrolig fantastisk vertsmor jeg har! Hun er så bra. Hun er i bedre form enn meg, og tar meg med på trening ganske ofte. Så vi dro på trening før skolen en hel uke, følte meg fin gjennom hele dagen. Tror dere hun ikke hver dag hadde laget matpakke/frokost til meg med oppskjært jordbør, blåbær, annans, bananer og nøttebarer.

og her om dagen kom jeg hjem fra skolen som valig, så sligger det reeses og haribo ved speilet mitt.  Fordi hun vet jeg elsker det. Litt for mye.
Hverdagen min fremover blir enda mer cheer. For å få gode jumps, lære dansen godt uten blackout og bare fikse på småting, så må jeg øve litt ekstra. Så dager jeg ikke har trening stikker jeg på treningssenteret og øver en times tid etter skolen. Liker det. Ingen andre enn meg der.

I morgen drar jeg til Ft. Colins, Denver med vertsfamilien. Vi skal på enda en forstilling hos Cirqu du Solei!! Sorry, vet ikke hvordan jeg staver det...Jeg er så utrolig heldig nå. Hadde vel egentlig mistet troen på året mitt - nå er det så bra!! En god vertsfamilie er virkelig kjernen for et bra utvekslingsår, null tvil:)  Vertsfamilien min er fantastisk.
God natt.

Jeg fant sekken og har nå bare 4 kort igjen!!! Score!
hits