Arkiv mned: mars 2012

I'm blonde

31.03.2012 @ 07:40 i Blogg 2 kommentarerSåjess, hårklipp for første gang på ca 10 måneder, dere. Og farge - blond. Er blondere enn på bildet og det ser ekkelt og greasy ut her, men jeg ser ganske fin ut i virkeligheten altså. Hehe tuller, men ser bedre ut IRL og blir blondere etterhvert. Alle likte det og påstår det fremhever øynene mine!! Så det er supert

 

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/5835/kongsberg">Kongsberg</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

Everybody is pretty in their own way

27.03.2012 @ 05:10 i Tanker 4 kommentarer

Her om dagen ble jeg spurt om aa holde et foredrag om familien min og den norske kulturen. Pratet om alt mulig, viste bilder og filmer. Det gikk egentlig veldig bra; Norge er satt paa kartet! Er ikke lenger en "stat i Afrika", uten noe tilgang på sollys og varmegrader. Snakket for 400 studenter og fikk takkekort og sjokolade etterpaa som takk!Hvert klasserom har høytalere hvor announcements, beskjeder, gratulsjoner osv. blir snakket om hver dag.  Hver morgen er det også alltid en person som sier "the pledge of alligiance", mens alle studenter reiser seg, legger hånda over hjertet og snur seg mot det amerikanske flagget, som også befinner seg i hvert eneste klasserom. Jeg ble spurt om jeg ville si the pledge of alligiance på norsk! Så gjorde det, var morsomt!  Åh, Norge dere.

 

Noen dager etterpaa dro jeg paa et trackmeet sammen med  medløperene(??), haha. I mens vi venter paa at det skal bli vaares tur,  bare ligger jeg rett ut paa gulvet og snakker med ei annen jente. Plutselig kommer hun: "I didn't know you were an exchange student.  When I saw you walking up there I was like what!! And your whole family look like supermodels. And you are really pretty.   And you are a cheerleader and you are pretty -  that's what all the boys here want". Mens jeg ligger der faar jeg ordentlig daarlig samvittighet, og aner ikke hva jeg skulle svare. Hva kan man egentlig svare?  Tenker så mye i ettertid på det jenta sa.
Jeg synes alle mennesker har noe pent ved seg. Siden jeg kom til USA har jeg lært å dømme etter personlighet, fordi synet bedrar så sykt.

Track meet

26.03.2012 @ 05:03 i Blogg 0 kommentarer

Dette er våres andre meet i år! Var her hos oss, og vi stilte ganske bra!  For dere som ikke helt vet; track er ikke bare løping, men flere forskjellige eventer; herdles, triple jump, high jump, distance, sprint, pole vault osv. 


Trinity & meg

Trinity og Casey


Jeg har klart å strukket hip flexorn min, så har humpet rundt på ett bein den siste uken. I tillegg til dette har jeg hatt syke smerter i legger, noe jeg sjekket opp - jeg er plattfot. Eller "a flexible flatfoot", som de sa. Og jeg har ikke hatt nok støtte. Leggmusklene likner på en pil som går nedover; vanligvis skal den muskelen strekkes oppover når du løper, mens jeg har strukket den nedover. Noe som svir som.. helvette, rett og slett! Det går over ca en time etter trening, og er helt fint helt til neste trening. Så har ikke løpt på en hel uke, gleder meg til kommende.


Casey

Warren

Kyra


Denne dagen var også sykt deilig! 20-30 varmegrader; solbrent og tan, dere! I mars! Gotta love Nebraska. Snakkes!!

 

 

"Hva er planene dine etter USA?"

19.03.2012 @ 17:52 i Tanker 2 kommentarer

Jeg faar saa ofte spoersmaal om hva jeg vil gjoere med livet mitt. Hvor skal jeg gaa paa college, hva vil jeg gjoere etter. "Du har fremdeles en god stund paa aa bestemme deg", sier de. Men jeg vil naa ha noe aa bygge paa.

Jeg vil ta et semester i Bali og studere kulturpsykologi.
http://www.gatewaycollege.no/Studiesteder/Bali/Studier-pa-Bali/Kulturpsykologi/Saa vil jeg studere film i Australia
http://www.aftrs.edu.au/


Eller veterinaerstudie i Tsjekkia?
http://www.vfu.cz/


Eller bli hjemme i Norge og studere business major

om det tilbys?

"6 spørsmål du bør stille

1) Hvilke fag har jeg likt best på skolen så langt?

2) I hvilke fag har jeg lettest for å få gode karakterer?

3) Hva brenner jeg for?

4) Hva har jeg lyst til å være med å påvirke i denne verden?

5) Hva er viktigst for meg, mennesker, ting eller informasjon?

6) Hvilke aktiviteter er det som får tida til å fly? Når tida flyr er du rett person på rett sted. Da reflekterer aktivitetene dine innerste verdier, og du har størst mulighet til både personlig og faglig utvikling"


Hva skulle jeg gjort uten GoStudy :):):)

 

Saa vi faar se! Jeg vil studere i et annet land og gjoere noe jeg liker. Og ganske mye har endret seg siden jeg kom hit; mange nye interesser, gamle som har vissnet bort and soo son.   Og mams og paps; ser dere om 2112 timer!

Walking the monument

18.03.2012 @ 16:58 i Pictures 3 kommentarer

Scottsbluff

 

Er 25-30 grader her, lever livet og slækker. I dag skal jeg klippe håret, neste uke skal det farges. Track går supert; kan ikke løpe og heller ikke delta i de neste løpene. Begynner å få sandfarget hudtone istedenfor snøhvit, stikker til Las Vegas 9 april, så colorado Springs. Busy woman pretty much

Im in Nebraska bitches

07.03.2012 @ 06:11 i Pictures 4 kommentarer
Jeg gikk hundre kilometer for å ta et bilde av de jævla kuene.. så LØPER de av gårde når jeg ENDELIG er der... til den ANDRE siden!!!! Hater kuer.I dag var det forresten 23 deiligere varmegrader! Og i morgen er det meldt snø og drittvær. Her om dagen haglet det og en annen dag var det eeekstremt med vind. Snøen varer i ca en halv dag. Været i Nebraska er bipolar.

Miss Nebraska?

02.03.2012 @ 06:09 i Blogg 2 kommentarer

Haha, seriøst dere. I dag i lunsjen fikk jeg noe jeg trodde var en reklametelefon, så jeg svarte med litt frekk tone. Fant fort ut at det var helt galt; damen sa nemlig at hun bare ville informere meg om at jeg er blitt en av de heldige som er videre med i Miss Teen Nebraska, og at hun snart skulle sende meg noe i posten. Og jeg bare..  ooh, really?? well wow.

Ironisk nok hjalp jeg Judy (fotografen, vet dere) her om dagen med noe fundraisers med Miss Amerika. Hun lot mobilen ligge hos meg og Judy, så vi tok den og tok et par nydelige bilder av oss. Aahh good times.meg&judytrur dere jeg vinner eller??

 

tulla, drar hjem midt i. bummer!

hits