Arkiv mned: april 2012

STATE CHAMPS, BABY!

30.04.2012 @ 06:45 i Blogg 2 kommentarer

Torsdag dro vi til Lincoln for å cheere for Boys Basketball State - en busstur på 7 timer, i en buss med Drillteam, band og cheerleadere. Det i seg selv var en opplevelse, for å si det sånn.45 minutter etter at vi ankom hotellet dro vi på kamp #1. En stor, proppfull sal med syke fans.

Vi vant; null stress.

Fredag var neste kamp, men før kampen dro vi på shopping.. Dårlig utvalg og i bare 2 timer.Fikset også negler; leopardmønster i skolefargene!


Så var det off til kamp #2

Her presterer busssjåføren å kjøre inn i en parkert bil...

Kamp#2 var sykt exciting, vi lå bak hele kampen helt til de siste minuttene, hvor plutselig alt blir snudd på hue og vi løper av banen med en seier. Altså det betyr at vi allerede er ranket som nummber to av alle basketballlag i staten; greit stort.

 

Lørdag var det klart for kamp nummer 3, avgjørende om vi blir State Champions eller ikke. Vi spilte mot forrige årets champions. De ledet i starten, så ledet vi, og slik byttet det på hele tiden - men tilslutt vinner vi og er dermed State Champions 2012.  HECK YEA, folkens - Scottsbluff!!

Steavie, Sarah,  , Nicole, Natalie,  Rylee, meg, Araceli

Her vetttu:

 

Fortalte jeg forresten hvaslags næringsstoffer jeg har fått i meg iløpet av turen...  Junkfood til frokost, lunsj og middag, dere. Blir ikke mer amerikansk enn det.


Hatter vi fikk hos Valentinos. Brukte de på kampen - sykt bra reklame for et dårlig junkfoodsted.


27.04.2012

27.04.2012 @ 18:55 i Blogg 1 kommentar

Aeehh faatt hekta paa denne sangen! Naa er det bare 7 uker til jeg skal hjem, dere.  Too soooon!! 7 helger. Det er helt sykt aa tenke pa. Vil ikke hjem enda, har det altfor fint.

Selvom jeg savner mamma, pappa, brutter, venner, NORSK MAT, norsk godteri, familieferie, ordentlig dyne, senga mi, norske fester, norsk klesstil, norskt vann og NORSK, saa vet jeg at naar jeg forlater dette blir det for alltid, og det er saa altformange jeg vet jeg aldri kommer til aa se igjen, som er en del av hverdagen min her, og som jeg skulle oenske kunne vaere en del av hverdagen min ogsaa i Norge.  Hva om jeg faar omvendt kultursjokk.  .. that would suck. Den norske hverdagen er blitt saa fjern for meg naa at jeg klarer ikke savne den lenger, fordi den har blitt erstattet med den amerikanske.
Lurer paa naar jeg kommer til aa komme inn igjen i de norske jeansene mine.
Nebraska

26.04.2012 @ 18:33 i Blogg 1 kommentar
video:neb


Randome videoklipp, heh

Gratulerer med dagen

25.04.2012 @ 04:18 i Blogg 1 kommentar

Savner verdens beste mamma hver dag, men i dag savner jeg hun ekstra. Skulle ønske jeg var der for å feire bursdagen din med deg! Savner deg veldig.<3
PROM

24.04.2012 @ 04:06 i Blogg 0 kommentarer

Paa loerdag var det prom! Det har visstnok alltid vaert paa et fint hotell i naerheten, men i aar var det i gymsalen.  Klokken 1500 dro jeg over til Casey for å gjøre oss klare.  Ble hentet av daten klokken 18 for å dra til huset hans for aa ta bilder, saa dro vi til Jon W. for aa ta enda flere bilder, etterfulgt av utrolig god middag, med sushi som forret og kaffe/sjokolade og creme brulee som dessert. Etter middag dro vi til selve dansen, var der fra 2100-2400. Etter prom pleier man aa ha noe saakalt "after prom-party", som for eksempel kan vaere bowling til klokka 4 om natta.. Men ikke i aar, dere.  Gruppen min dro til Trinity for bonfire, grillet, s'mores og annet drittmat og frukt. Dro ikke hjem foer 5, la meg klokken 6 og sov til 14:30.


Warren, Jon M, Chadwick, Warren, Andrew, Triniti, meg, Casey, Victoria og Izabelle"Since the theme is under the sea guys..."

Jon M., meg og Shelby (vsøs)Jeg som forrige gang var ikke saa veldig impressed.  Musikken var ganske lav, og siden det var i gymsalen.... Var ikke saa alt for mage dekorasjoner heller, men de som var, var ganske store. Gymsalen saa hvertfall finere ut enn til vanlig. Flere som var misfornøyde, men før og etter dansen var hvertfall utrolig bra, og hadde det supert!!

 

Å, dere - husker dere han muskuløse, dansefreaken fra homecoming? Han jeg tilslutt valgte å gå til prom med! Hadde jeg ikke trodd den dagen for å si det sånn, haha.

Vegas, baby!

13.04.2012 @ 08:28 i Las Vegas 2 kommentarer

Vi kom ganske tidlig så været var fremdeles ordentlig fint! Vi bestemte oss for å bare legge fra oss sakene i hotellrommet og så stikke til bassenget for å slikke sol.

Har nok engang fått bevist at jeg er en EKTE nordmann; alle blir brune og fine unntatt meg.

 

Etter et par timer ved bassenget dro vi på shopping/så oss rundt
Kjenner dere igjen hotellet fra the Hangover?
heckkk yeahh

Litt utpå kvelden dro vi for å se på jabbawockee-show (vant so you think u can dance), utrolig bra!! Anbefales om dere noen gang får mulighet til det.Dag nummer 2 gikk til soling og shopping! Jeg hadde NULL kroner på kontoen - maten svindyr og dyre klær(vært for lenge i Amerika)!!  Tror aldri jeg har revurdert så mange antrekk; sparte noen kroner der. Mamma kom til unsetning og satte inn litt ca$h.
Fineste vsøs og vmor i verden

vsøs' bf, vsøs og meg"cute dress" til 4500,-!!! Americans!!meg og looservmor

 

Våres siste og tredje dag gikk til enda mer shopping

hallelujahh!! mannen i mitt livOg så dro vi på et show kalt the KA, helt syyyyykt!! Beste showet jeg noen gang har sett. SE!!!! !

 

Men må opp om 5 timer, skal til Colorado Springs i morgen! Med vertstante og vertsunkel. Skal møte en annen norsk utvekslingsstudent og noen andre(??) tror jeg. Meldt snø her i Scottsbluff om noen dager.  Wtf.

 

Har dere påskeferie nå? Hva gjør/skal dere i påsken?

I las vegas

10.04.2012 @ 00:46 i Blogg 1 kommentar
Prates om ei uke!
hits