Arkiv mned: juni 2012

I'm home

22.06.2012 @ 10:27 i Goodbye 3 kommentarer

Nå er jeg hjemme igjen (vært det en uke nå), og det er helt SYKT! Fy faen så rart. "We are now in Norway, it's 08:20 and 8 degrees". Mamma og pappa venter på flyplassen. Alt skjer så sinnykt fort, plutselig er de der og det er som om jeg så de for noen dager siden. ALT er som om jeg bare har vært borte for et par dager - ingen, intenting,  har forandret seg! Og jeg gikk automatisk tilbake til gamle vaner, alt jeg gjorde, følte og tenkte.Det er så utrolig rart å være tilbake, se tilbake på Amerika; det går ikke engang å beskrive. Er som om alt ble satt på pause mens jeg var borte.

 

Savner Amerika, vennenne mine og vertsfamilien min helt sykt. Da vi alle hadde huge waterfalls running down our cheeks på flyplassen. Fineste menneskene i hele verden. Klarer ikke helt å legge det fra meg.

Men nå er jeg hjemme, bilde er tatt av Oda.


Har veldig lyst til å dra tilbake i høst uten at de vet det, hehe.

Goodbye

21.06.2012 @ 13:13 i Goodbye 0 kommentarer

En så utroolig fin kveld..
Vertsmor hadde kjøpt inn så utrolig mye forskjellig, kjøpt gediger kake fra verdens baste kakebaker i byen, kjøpt alt mulig amerikansk, laget album og lapper. Det var så fint! Hun gjorde så utrolig mye, var nesten på gråten. Hun er verdens beste vertsmor, det er for sure:)

 Verdens beste vertsfamilie!


Vertsbesteforeldre

Tommaso fra Italia og Carlos fra Brasil

Tommasos vertsfamilie

Meg og verdens søteste Chad!

Det her er da Judy, hun som har tatt alle de bra bildene av meg:) også vertstante!

De her tok et språkkurs på college dagen før partyet mitt, hvor de lærte norsk! De kom alle og introduserte seg på norsk og hadde laget det norske flagget med en liten beskjed på norsk bakpå. Faren dems var på utveksling i 12 uker i Norge da han var ung :-) Var så søtt! triplinger


Her har dere nooen av de som var der. Kom så mange, var så koselig!


Micah og BetsyVertsslster, Micah, meg, Betsy og Kayla

Deb (sjefen på treningssenteret jeg trente på) og Megan

Meg og Emeli

Jon, meg og Angie (tysklæreren min, utveksling i Tyskland da hu var ung)

Triniti, meg og Megan. 2 av de beste vennenne jeg fikk der borte.

Jon M og meg

Meg, Mary og Joe.

Gave fra vfamilie. Fineste bilde ever, i know  :) født sånn.

Jeg har jobbet på en scrapbook dette året, så jeg la den fram. Ved siden hadde vertsmor satt opp en boks hvor du kunne skrive en liten beskjed til meg. Så satt vi det inn i et album med bilder fra festen.

 

Fy som jeg kommer til å savne det her. Definitivt det beste året i mitt liv.


Though Mudder

21.06.2012 @ 13:09 i Spesielle opplevelser 2 kommentarer

Min siste helg i Amerika ble tilbrunget i Beavers Creek, Colorado. Der foregikk det et såkalt THOUGH MUDDER-race.  Et 19 kilometers løp opp og ned fjellvegger og gjennom militærobsticles (altså vi snakker løpe gjennom gjørme, svømme gjennom isvann og strøm, få elektrisk støt og løpe opp oljedekkede skateramper

Det hadde vertsfamilien min meldt seg på.
Crazy people:)

Laget våres! Vertsforeldrene mine og venner av familien


Masse elektriske tråder som hang ned


Ledninger med elektrisk støt


 

Det tok ca 4-5 timer og var utroolig varmt. Noen folk fulleførte løpet i DRESS, andre i bare g-streng. Folk fra forskjellige stater og land kommer helt dit for dette løpet, stiller opp i kostymer og lag. Var utrolig morsomt! Skal gjøre det selv en dag også!

 

Moab - Part #3

07.06.2012 @ 06:20 i Moab 1 kommentar
37 grader! Solbrent som FY.


Dette var siste part, haha.

 

Har vært en sykt fin uke og kunne gjerne vært der et par uker til. Evig takknemlig for at vfammen tok meg med dit! :-) De er best.

Moab - Part #2

06.06.2012 @ 07:13 i Moab 0 kommentarer

Så vi møtte jo vertstante og unkel der, og jeg fikk også møte sønnen til vertstante for første gang.  ... Og kjæresten hans. De bor i Arizona.
Det var alles første møte med hun, og ALLE var greit i sjokk. Han har alltid hatt snille, ordentlige og pene kjærester - denne var stikk motsatt. Hun var en bartender som droppet ut av high school, og såå frekk og slem. Kan ikke engang beskrive hun, haha. Midt i turen tar hun av seg tskjorta, og dette er dag nummer 1 med oss. Springer rundt i huset uten bh og røyker som en svamp.


Vfar bestemmer seg for å ta noen push ups

og litt yogajeehhh

Clinton, vsøs, meg, vfar, vsøs, vmor, vtante og vunkel
vfar

Akkurat her ser jeg slank ut, men tvil ikke - er 10 kg tyngre:) Gotta love Nebraskaahha hun er gærn


kjekkeste i hele verden og vtante


er hverken slask eller høy


kjæresten hans er oppe i høyre hjørne. Forlot bordet 8 ganger iløpet av den timen vi satt der.

Moab - Part #1

05.06.2012 @ 08:00 i Moab 1 kommentar


På vei. 9 timer i bil - husk at de ville ha med det trynet i miss amerika, dere. tror det var den største tabben de har gjort
Norwegians eat nasty stuff???
Stoppet, klar for utahhhhh

Første jeeptur. Vfar og vmor

kuer

Beste vertsfamilien noensinne. Blir hardt å se de med en annen utvekslingsstudent!

Vfar og EKTE dinosaurspor!!!

Skulle ønske du kunne sett hvor bratt det var! HHHerregud, kjenner tårene tyte på bare ved å se på bildet. Viser dere film senere!Skal tilbake hit neste år. Og neste år der igjen. Og neste år igjen. Møtte mannen i mitt liv her borte også. ÅÅÅÅh, jeg er ikke klar for å dra hjem enda, er så utrolig dårlig timing! Er som å stoppe midt i refrenget på yndlingssangen din.

hits