Arkiv mned: oktober 2011

I love Nebraska

30.10.2011 @ 02:47 i Pictures 3 kommentarer

Tok kameraet på luftetur i dag, veeeeldig god stund siden sist. Linsen har begynt å henge seg opp, fargene blir orangeish på manuell. Ååh..  Så må nok kjøpe meg et nytt, eller ny linse for så å redigere fargene i photoshop.

Men her bor jeg :-)
Key Club

29.10.2011 @ 07:39 i Key Club 3 kommentarer

Siden jeg er med på cheerleading, har jeg ikke tid til annen sport. Og det plager meg ordentlig, for det er kun to jenter jeg kommer overens med på teamet. Og ingen henger sammen på fritiden. Så jeg bestemte meg for å melde meg inn i en klubb! Key club - En klubb hvor du gjør små tjenester for samfunnet, feks lage smøre brødskiver og gi de til "fattige", etc :-)

Så mitt første møte var denne torsdagen, og vi snakket om at vi skulle stille opp som frivillige hos zoo'en våres. Der skulle de nemlig lage en halloween versjon av en eventyrsti.  Så delte de den opp, slik at første delen av eventyrstien var disneystjerner, skrekk, woodo, pirater etc.  De frivillige kledde seg ut, og jeg endte opp blandt disneystjernene.

Men hvor tror dere jeg klarte å endte opp? I woododelen. Jeg fulgte feil dame, så plutselig stod jeg blandt knokler og woododukker, iført en prinsessekjole. Zooen er SVÆR, og masse veier, så jeg visste da ikke veien tilbake, så jeg ble. En av damene ga meg halvparten av kostymet hennes, festet en knokkel til et pannebånd, så vips var jeg fin og flott, ready to go.

Soo funny!  Hadde en utrolig bra kveld, selvom det var greit kleint når bekjente kom.. Ooouh Liz ur scaary! Haha.

How do you know,

27.10.2011 @ 04:58 i Tanker 2 kommentarer

"How do you know what is a dream if you never accomplished one. How do you know what is an adventure if you never took part in one. How do you know what is anguish if you never said goodbye to your family and friends with your eyes full of tears.How do you know what is being desperate, if you never arrived in a place alone and could not understand a word of what everyone else was saying. How do you know what is diversity if you never lived under the same roof with people from all over the world? How do you know what is tolerance, if you never had to get used to something different even if you didn?t like it. How do you know what is autonomy, if you never had the chance to decide something by yourself?How do you know what it means to grow up, if you never stopped being a child to start a new course? How do you know what is to be helpless, if you never wanted to hug someone and had a computer screen to prevent you from doing it. How do you know what is distance, if you never, looking at a map, said "I am so far away".. How do you know what is a language, if you never had to learn one to make friends. How do you know what is patriotism, if you never shouted  "I love my country" holding a flag in your hands. How do you know what is the true reality, if you never had the chance to see a lot of them to make one. How do you know what is an opportunity, if you never caught one. How do you know what is pride, if you never experienced it for yourself at realizing how much you have accomplished. How do you know what is to seize the day, if you never saw the time running so fast.How do you know what is a friend, if the circumstances never showed you the true ones. How do you know what is a family, if you never had one that supported you unconditionally . How do you know what are borders, if you never crossed yours , to see what there was on the other side. How do you know what is imagination, if you never thought about the moment when you would go back home.How do you know the world, if you have never been an exchange student?"

Cheer pictures

24.10.2011 @ 02:29 i Cheerleading 5 kommentarer

I dag kom de ut!


Cheerleadingteamet:


Så da kan jeg vel introdusere dere for cheerleaderne! Hehehe :-)
Nicole, kapteinArissa, kapteinEmily

 

Ååh, husker ikke navnet..Sarah

Bodee


Steaven


Arriselly


Riley, kapteinBrittliKaylie, vsøsNatalie, kaptein


this is what im talking 'bout!

23.10.2011 @ 10:27 i Blogg 1 kommentar

I dag skulle jeg egentlig kjøpe og carve gresskar sammen med jentene fra Gering, for så å dra til Spencer med flere for å se film. Vertsmor hadde andre planer, nemlig middag hos søsteren sin, så dro dit istede. Hadde det såå gøy! De bodde på en stor slette og hadde hester, hunder og pus. Hele vertsmors side av familien var der, og alle ser så uunge uut!! Og guttebassen i huset, altså vertsfetteren min (haha), driver på med rodeo!! Dritkult!

 

Jeg fikk riii! Har hesteskrekk. Bestevenninnen mi prøvde å kurere det i et par år, men funket ikke så bra. Jeg falt av hesten hennes stillestående, og den eneste hesten jeg ikke var redd for var en feit, gammel hest, som ikke kunne skade så mye. Hehe.  Fineste hesten i verden.
Rodeo:Bilde fra google :-)


Cheer pictures!

21.10.2011 @ 21:01 i Blogg 1 kommentar


Akkurat kommet hjem fra cheer pictures! Fotografen våres er kjempeflink, så tror det ble bra! :-D

Jeg har jo akkurat fått mine flotte pompoms(dusker), og tok de med på fotograferinga.. Tror dere ikke det første to fra teamet gjorde da jeg la de fra meg, var å bytte de ut med sine? Så nå sitter jeg igjen med et par sammenkrunsja pompoms, nemlig dems......... 

 

I kveld har jeg blitt bedt i to bursdager! Opprinnelig skulle jeg først møte Miriam fra Mitchell, nabobygda, for å shoppe,  men hun fikk ikke noen til å kjøre, så vi avlyste. Klokken 7 skulle jeg også bli med på et spill kalt Hostage, men det ble også avlyst, så trodde denne fredagen kom til å bli laaame.. Uansett, den ene er med alkohol da, og den andre uten. Selvfølgelig skal jeg ikke drikke, så vet ikke helt hvor morsomt det blir. Dessuten kjenner jeg bare èn der, og det er han som har bursdag.. og jenter er veldig glad i han, og han har akkurat blitt singel.  Ta det rolig mamma, jeg skal ikke prøve meg! 

 Dette var skikkelig random, men slik ser det ut i dyrebutikkene!  Minnet om SIMS, hehe :-) I companion animals har jeg lært at man aldri skal kjøpe valper fra dyrebutikken, fordi du har null anelse om bakgrunn. Ofte kommer de visst fra oppdrettere som virkelig driver buisness, og har dritmasse bikjer i skitne, små bur med masse sykdommer.

Homecoming #2

21.10.2011 @ 06:14 i Blogg 0 kommentarer

En så utrolig bra opplevelse. Danset nesten slik som oss i Norge, lokalet var PYNTET, det var fint. Musikken var utdatert, og med en dårlig DJ, men var uansett bra. Stive ben og blemmer under føttene, var en så syykt bra kveld!
Daten min viste også skikkelig manerer under hele kvelden!!! Holdt ALLE dører oppe for meg, gikk ut av bilen og rundt for å åpne døren min, betalte for meg, stod ved siden av meg konstant. Guttene i Norge har noe å lære, for å si det sånn! Haha, ble nesten litt awkward etterhvert også, da.


Maggie og daten, Ciera og Spencer, Logan og Carlos, Dani(?) og Mike, meg og Cutler, Jocelyn og Cole, Arianna og Tommaso

Meg og Cutler :-)

 

Er så enkelt å bli kjent med folk fra Gering. De har jo cliques - blir du kjent med èn, blir du kjent med hele gjengen til den personen. Vi har jo ikke det overhode her i Scottsbluff; blir du kjent med den personen, er det bare den personen du kjenner. Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk i den byen her, men jeg liker de. :-) Haha.

Everything happens for a reason

19.10.2011 @ 00:04 i Vanskelige tider 2 kommentarer

"Someday everything will make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears, and keep reminding yourself that everything happens for a reason."


Kommer sterkere tilbake en annen dag!

My name is Liz and I'm from Norway

13.10.2011 @ 23:07 i Blogg 4 kommentarer

I går dro jeg og de andre utvekslingsstudentene(++) på skolen min til ESU13. Vi skulle prate om hjemlandet våres, og dagen i forveien fikk vi et ark med noe vi skulle snakke om. Vi hadde INGEN anelse om hva som ventet oss, og trodde vi skulle holde et laangt foredrag forran masse folk.  Det om skjedde var bare at de tok 2&2 utvekslingsstudenter, plasserte oss i et rom, så snakket vi 2 om landet våres forran en og en gruppe på ca 10-20 stk.

 

Det var også ganske gøy, for jeg kom sammen med ei jente fra Tyskland.Alle som hørte på falt halvveis i søvne, eller begynte å brette papir da hun pratet, og når det var min tur våknet de skikkelig! Så vi får håpe jeg fikk inspirert noen til å dra til Norge, selvom jeg tror halve samlinga gikk i sjokk da jeg fortalte at vi spiser masse fisk.


Carlos, Thomas, Tomasso, meg, Luana og Miriam (Fra Tyskland, bor i nabobygda Mitchell)

 


Miriam og meg
fikk nice armebåånd!Nå er jeg syk, og jeg elsker skolen her borte.  Dårlig komboo

hits