Arkiv mned: november 2011

Looking down on other's religions won't make your religion look better.

28.11.2011 @ 06:45 i Tanker 6 kommentarer

Klokken 0850 ringte telefonen min. Jeg skulle bli plukket opp av Shane sin mamma klokken 0900. Kirke.  Jeg hoppet opp av senga, smørte på maska, hevde på meg klær og løp ut døren. Slipper ut av kirken 1200. Når jeg kommer hjem er vertsmor på vei ut av døra, på vei til noe fundraiser for skolen med bowling. Ble med. Der var skolens bowlinglag og deres foreldre, klare for å spille. Så på. Faktisk skikkelig underholdende. Og noen fra bowlinglaget våres er litt kjekke. Hehe. Kom hjem, jeg og vertsmor satt opp christmaslights!! Så ble jeg spurt til en youthgroup jeg aldri har vært i før, så ble med. Vi played games hele kvelden, og neste gang skal vi bowle! Soo much fun.På denne youthgroupen da, så begynte pastoren å prate om meningen med livet. Så fortalte han om en atheist, som sa at meningen med livet er bare å bringe genet ditt over til neste generasjon. Og han begyne  bare "er det virkelig meningen med livet?? Hva for et slags liv er det? Når du tror på en Gud, er meningen med livet å lære å kjenne Guden din". Og han fikk det til å se ut som at atheister lever et meningsløst liv, og at alle trodde at meningen med livet bare var å bringe slekta videre. Fikk lyst til å bare reise meg opp og si at sånn er det hvertfall ikke, men satt heller pent og stille på stolen min, og så ut vinduet.(...)

 Så utrolig tragisk. Bare fordi jeg ikke har lyst til å vie hele livet mitt til regler for å skape et bånd med noen jeg aldri har sett, så lever jeg et kjedelig liv uten mening. Jeg respekterer at folk har en religion og forskjellige syn på ting, og aldri har jeg sagt at herregud, for et liv de religiøse lever. 

Things I'm thankful for

26.11.2011 @ 07:17 i Thanksgiving 0 kommentarer

Familien min. Vertsfamilien. Venner.
For at mamma og pappa lot meg dra og få oppleve alt dette. For at vertsforeldrene mine tok meg inn, selvom de visste at de egentlig ikke hadde tid til en utvekslingsstudent. For at vennene mine er de de er.

BRA DAG!! Er så glad i vertsforeldrene mine. Hadde det suupert. På bildet er Todd, min vertsfar nr 2! :)

Vertsfars mor fortalte om det du ser for deg når du tenker øde; by med 200 innbyggere. Avis som kommer ut èn gang i uka, hvor paret som tok seg en tur til Colorado her om dagen, er største nyhet. 30 miles til nærmeste matbutikk. Eneste byen i et helt county, altså fylke.

 

Dagen etter var det Black Friday. Altså, butikkene åpner på natten, maasse billiiiig. Jeg, Luana og Carlos dro til Walmart rundt klokken 9. Stappfult. Gærne folk.

 Meg, Lu og Maggie


Kjøpte masse til håret mitt!
Noen "dyre" hårkurer til 350,-, kjempebrae!! Tror jeg:)Dagen har vært så utrolig morsom. Vi kom hjem fra Walmart rundt ett på natten, og Luana sov over hos meg. Vi skulle egentlig opp klokken 4 om morgenen, men hadde ingen til å kjøre oss. Så vi sov til 8, og bestemte oss for å GÅ til kjøpesenteret 9:30. (Tar 10 min, men er helt umenneskelig for amerikanerne). Vi måtte gå gjennom gressletter, og som dere vet er det rattlesnakes ogsånn her, så vi var livredde. Haha, og gresslettene var jo langs motorveien, så mens vi bare beiner på tå over slettene i frykt for slanger, kjører mange folk forbi. Fin underholdning for å si det sån, haha. Også mistet Luana mobilen sin i et lyskryss med masse biler uten gangoverfelt, så vi løp tilbake midt i veien og plukket opp alle de tusen bitene i all hast før lyset ble grønt.

 

Og mamma... Jeg har bare hundre kroner igjen på kortet.. Men jeg har brukt pengene skikkelig smart!!

thanksgiving

24.11.2011 @ 00:26 i Thanksgiving 3 kommentarerI dag hadde vi early release pga thanksgiving i moren. Så vi hadde 40 minutters timer istedenfor 90, så vi sluttet 11:30.  SÅÅH; morgendagen! Alt jeg har hørt er masse mat, og innimellom har noen få kommet med litt historie bak helligdagen. Har kjøpt inn bukser i litt for store størrelser så jeg slipper å kneppe opp knappen halvveis utti kvelden. Neidaheeeeehe. joda. Skal møte vertsfar sin familie for første gang, de bor ca en halvannen time unna.

Blogges!

Hvil i fred

22.11.2011 @ 05:03 i Blogg 1 kommentar

I dag fikk jeg vite om kjære Elisabeth, utvekslingsstudent fra Norge og som reiste med Explorius, omkom i en snøscooterulykke. Helt utrolig trist. Sitter bare og tenker på hvor fælt foreldrene må ha det. Det var 3 måneder siden de sa ha det for 1 år, de visste da ikke det skulle være for alltid.Kondolerer til alle pårørende. 

siden sist

21.11.2011 @ 05:48 i Blogg 8 kommentarervertsbror har skutt rådyr!!

 


sett Breaking dawn!!!!! edward♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ styggere i denne filmen enn de andre.

 

fått igjen fotoprosjektet, som ble tatt ut videre for utstilling hohoskal jeg forresten skrive innlegg om senere; Amerika er virkelig mulighetens land!!


smilt.

 

Skal bli flinkere til å dra med kamera rundt, men har bytta lommebok, så det får ikke plass i lommeboken lenger.

Yndlingstimer!

19.11.2011 @ 01:37 i Hverdag 1 kommentar

Det kjedeligste, men også morsomste faget jeg har her borte må være Companion animals. Det er så mye morsomt vi gjør, og så mye interessant, men læreren har en ganskje kjedelig måte å snakke på, så er alltid trøtt. Kan også ha noe med at det er siste skoletime, da.

Før jeg dro så jeg 24/7 på dyrepolitiet. Synes det var sykt interessant. Hva var oddsen for at jeg skulle få oppleve det i virkeligheten da jeg kom til USA?Det sørget dette faget for.

Folk tar også med dyrene sine til timen.  Fugler, minigriser, hunder, kaniner

Så fikk vi en død and vi skulle åpne, se og kjenne igjen organer osv. i kroppen.Gross..

I timen sitter vi også ofte og ser på dyrepolitiet eller andre dyrerelaterte saker. Så timen er egentlig helt super.

 

Et annet fag/time jeg elsker her borte er tysk. Hvem skulle tro at språk var morsomt. Læreren er helt super!! Tenk å klare å få noe så kjedelig så morsomt. Haha. Hun har faktisk invitert meg hjem til hun en helg også.

Bare noen tilfeldige bilder fra timen:

Dylan. Han er så utrolig godhjerta, vil ingen noe vondt. Også spiller han amerikansk fotball, ironisk.. Hehe.

Alexas nye tatoering! Utrolig mange som har tatto her borte.


Tror ikke jeg mente å ta det bildet men who carees.

 

 

Så random bilde. Lunsj.
Også har vi journalism. Null bilder fra timen, helt ekstremt bra lærer. Elsker det faget!

 

Så ja, bare for å vise dere litt hvordan det er her borte. Liker det her!

Sluttet på svømming

18.11.2011 @ 05:16 i Blogg 2 kommentarer

Aah, cheerleadercoachen spurte om jeg hadde lært meg en dans vi skal kunne til State, og jeg svarte nei. For jeg har startet på svømming. Og jeg bare.. Da jeg ble med på cheerleading lovte jeg å legge så mye jeg kunne i det, fordi jeg kom såppas langt etterpå. Så jeg kjappet meg med å bare si at jeg skulle slutte snart, for jeg visste jo at jeg ikke hadde tid til det..

Så kom jeg på at de med litt mer (2 år..) erfaring svømmer før skolen. Kanskje kunne jeg også svømme om morgenen, så jeg spurte treneren, hun sa jaa, det var nok en mulighet. Så tok hun meg med til hovedtreneren for å spørre... men nei. Og jeg føler jeg skuffet hele teamet. Aah, alle var så pumped da jeg skulle bli med, og da jeg fortalte de det ba de meg slutte med cheerleading, eller gjøre begge deler. Noen tilbudte seg tilogmed å snakke med treneren min. Å slutte på svømming var ikke aktuelt.  Var nesten på gråten da jeg dro, for de ville så gjerne ha meg der.. "You're too smart to be a cheerleader!".Så utrolig kjipt at det skulle ta så mye tid! For det var ordentlig gøy, sosialt og hardt.AAAh. Tenkte jo jeg bare skulle fokusere på svømminga denne uken, og ta alle probleme neste uke. Uumulig ;-)

 

Så det ble et ganske langt og kjedelig innlegg, og sikkert ikke så viktig for dere, men måtte få det ut et sted . Haha.

Shopping

16.11.2011 @ 04:09 i Hverdag 0 kommentarer

Ååh bra dag. Kroppen verker helt sykt, men har det så bra uansett. Alle går i sjokk når jeg forteller at jeg har startet på svømming fordi det er den hardeste sporten på skolen, og coachene er syke. Treningene har hittil vært morsomme, men jeg får ikke meg selv til å crawle. Vet ikke hva det heter på norsk.Men så er det tid da  - med 2 timer til lekser + cheer hver dag. Denne uken har jeg hvertfall bestemt meg for å satse på svømming, også får jeg se om jeg kan fortsette. Må snakke med litt coacher og lærere først :-)))

 

ELLERS; lørdag tok Ben og Jon meg og Lu på svømmeshopping.åfyf.Bare for deg pappa. Jakt/zoobutikk.
 og såååååå til en av venninnene mine sin mors butikk! SHOPPING! DYRT!!kul. Jon.


Ben.

Var $100 eller mer for hvert eneste plagg. Men sååååååå mye fint.Downtown!

Svømming - første dag overstått

15.11.2011 @ 04:31 i Blogg 0 kommentarer

Her.re.gud. Kramper, tårer og oppgittelse (om det er et ord lol) er det eneste som kan beskrive første trening. Når vi står og skifter kommer coachen og skriker "come on girls, hurry up!!", og jeg bare visste at the game is on (hahalol).
Det var virkelig vanskelig, og med to par småstrenge coacher, så blir man stressa. Sitter nå, noen timer etter trening, og bare gruer meg til morgendagen. Opp klokken 5 for cheer, så nok en svømmetrening fra 1540-1830. Snakket med de andre etter trening (nybegynnerene), og aalle var totalt utslitt. Bena mine svikter, vanskelig å løfte gaffelen.. Haha, uffameg! Kommer til å ende opp som en muskelbunt når sesongen er over, 4 måneder.

 

We don't see things as they are, we see them as we are.

12.11.2011 @ 08:36 i Tanker 3 kommentarer

Den ene dagen er jeg glad, den andre dagen er jeg på gråten. Det ene minuttet føler jeg meg som verdens lykkeligste, det andre som verdens mest ulykkeligste. Den ene timen føler jeg at jeg har dritmasse venner, den andre timen føler jeg meg ensom.

Utveksling er virkelig som en berg-og-dal-bane, og det er så slitsomt. Jeg kan ikke stole på hva jeg føler eller tenker, fordi jeg vet det snart vil endre seg. Det er ingen jeg kan fortelle om ting som foregår, og som med 100% kan si meg hva som er rett og galt, eller hjelpe meg med hva jeg bør gjøre. Det er virkelig ingen som vet hvordan jeg har det, og ord vil bare gi en smakebit på hva som virkelig skjer. Av og til blir jeg helt gal, og stresset helt uten grunn. Kanskje fordi jeg vet at det ikke er dette jeg vil bruke tiden min på, for klokken stopper ikke uansett hva, og jeg har allerede snart vært her 1/3 av oppholdet mitt.I have done something stupid

11.11.2011 @ 04:27 i Blogg 4 kommentarer

Før jeg kom hadde jeg absolutt ikke planer om å delta på noe vannsport. Altså, det var så fjærnt at jeg ikke engang hadde vært innom tanken. I går skrev jeg meg opp på svømmelaget våres, og her går det i VINVINNVINN. Svømmelaget våres taper sjeldent, og enda sesongen bare varer i 4 måneder, er vi bedre enn skoler som svømmer året rundt.  Ei venninne fortalte meg at coachen er bitch, og da jeg møtte de - ... fy, det her blir hardt.

Flere dropper ut etter bare 2 uker fordi det er for hardt. Og vertssøster (noe med 20), prøvde seg da hun gikk på high school, og det var ordentlig tøft. Samme coach.  Herregud, hva har jeg gitt meg ut på..

"I'm not saying you can't do it, but just so you know; it's going to be really tough."HAHA, ser helt depressiv ut, men er ikke det ,da. Ikke enda. Får fin kropp, dere!!

SÅ i morgen skal jeg møte noen fra svømmelaget også skal vi kjøpe alt utstyr som trengs. Hurra, nå blir jeg fin.

Lipdub

10.11.2011 @ 05:31 i Spesielle opplevelser 2 kommentarer

Fortalte dere aldri om et prosjekt vi har drevet med på skolen i 3 dager! Kalles en lipdub, hvor flesteparten av elevene på skolen er med på å .. Vet ikke hvordan jeg  skal forklare det. Men den kan hvertfall ikke redigeres! Her er den:

 

Jeg er med i et par sekunder (cherleading), hehehee. Var skikkelig morsomt!

Væsker rommet

08.11.2011 @ 01:43 i Hverdag 3 kommentarer

Dere vil lese mer om hverdagen min, så here we go:

 

Rydder/støvsuger rommet

 

Kjøpt foundation!!!


Serr, halvparten av prisen i Norge.  Hvordan kan jeg noensinne dra fra det her!!lekser
Mote i Scottsbluff

07.11.2011 @ 00:33 i Blogg 4 kommentarer

Har blitt spurt om jeg kan skrive litt om klesmoten her nede, og det kan jeg såklart. Dere vet hvordan Hannah Montana kler seg? Vel, det er slik de kler seg her. Husker også første skoledag, så la jeg merke til noen utrolig stygge sko ALLE gikk med;Og det første som gikk gjennom hue mitt var smelt inn, og ikke lenge etter kjøpte vertsmor et par av disse til meg. (<3)Fra Walmart, og nå som jeg er vandt til de, er de ikke så ille!  Flipflops er vel #2 på listen over populære sko.

 

Eksempler på outfit de garantert kunne gått med:Men så er det jo såklart noen som virkelig vet hvordan de kler seg. Skal legge ut bilder av ei litt senere; STIL!!! Hu henter all inspirasjon fra moteblader, utroolig flink til å kle seg!

Er noen her borte som bruker skinny jeans, så det er ikke så alt for uvanlig! Men de foretrekker sleng, da.
Shopping, sminke, spise, bursdag

06.11.2011 @ 07:56 i Blogg 2 kommentarer

Var en kveld som dette jeg trengte. Følte meg ekstremt slem ovenfor vertsfamilien, ettersom jeg forlot huset klokken ett om dagen, kom ikke hjem før 12. Underveis i kvelden satt jeg bare og tenkte på hvordan jeg noen sinne kan klare å dra fra dette.
Thomas, Luana, Ciera, Arianna ,Carlos, Tommaso, meg, Ben, Jon


Spencer

04.11.2011 @ 05:40 i Pictures 0 kommentarer

Dagen i dag har vært travel(!!!). Er jo min egen feil, helt syykt dårlig på det med timing. Har et fotoprosjekt+framføring i morgen, en sportsquiz(som jeg aldri får mer enn D på..) og en hel film.

Jeg har jo digital video, og til i morgen skal vi lage en slags reklame for noe på skolen. Feks levere inn bøker til riktig tid på biblioteket. Ironisk nok valgte jeg og Tommaso å kle seg etter kleskodene. Det var så utrolig kleint å spille inn  en scene der!! Jeg måtte dra singlet'en laangt ned så man virkelig fikk saker å se på, og siden puppene mine var for små, måtte jeg stappe BH'en full av papir. ..Også måtte vi få det til å se ut som det distraherte elevene. Og det skal vises foran en hel klasse i morgen. Haha .

 

Fotoprosjektet går ut på å velge ut et land, finne en kunstner/fotograf etc. fra det landet, finne et bilde og bli inspirert/ta et liknende.


Inspirert av:bare i svart/hvitt, da :-)

 

 

hits