Kategori: Pictures

Photosh00t resultat

03.05.2012 @ 05:05 i Pictures 1 kommentar

I dag dro jeg til Judy etter skolen igjen for å se bildene vi tok.  Midt oppi økta kommer Judy :"Liz, ready for a break?? Let's take Macy (bikkja)for a ride!". Jeg tenkte jo at hun sikkert mente tur, men så tar hun fram en JEEP. Haha, trodde hu kødda - kjørte rundt langs highwayen, skau, og tilslutt til treningssenteret!!!  ALLE stirret, kommer garantert noen bort til meg på skolen i morra!  Man bare må elske hu:)

 

Og her er noen av bildene vi tok:


Walking the monument

18.03.2012 @ 16:58 i Pictures 3 kommentarer

Scottsbluff

 

Er 25-30 grader her, lever livet og slækker. I dag skal jeg klippe håret, neste uke skal det farges. Track går supert; kan ikke løpe og heller ikke delta i de neste løpene. Begynner å få sandfarget hudtone istedenfor snøhvit, stikker til Las Vegas 9 april, så colorado Springs. Busy woman pretty much

Im in Nebraska bitches

07.03.2012 @ 06:11 i Pictures 4 kommentarer
Jeg gikk hundre kilometer for å ta et bilde av de jævla kuene.. så LØPER de av gårde når jeg ENDELIG er der... til den ANDRE siden!!!! Hater kuer.I dag var det forresten 23 deiligere varmegrader! Og i morgen er det meldt snø og drittvær. Her om dagen haglet det og en annen dag var det eeekstremt med vind. Snøen varer i ca en halv dag. Været i Nebraska er bipolar.

little one fly with me

17.12.2011 @ 08:03 i Pictures 5 kommentarer

Hei mamma, her er sukkerbiten din, like fin som før hu dro, bare med et par ekstra kilo.

 


Er fredagskveld, kom akkurat hjem fra basketballkamp, ingen som kan finne på noe, er alene hjemme, ikknoe mat, internett som klikker, og det er kaldt. Kjeder meg dritmye. Men jeg liker det.

Spencer

04.11.2011 @ 05:40 i Pictures 0 kommentarer

Dagen i dag har vært travel(!!!). Er jo min egen feil, helt syykt dårlig på det med timing. Har et fotoprosjekt+framføring i morgen, en sportsquiz(som jeg aldri får mer enn D på..) og en hel film.

Jeg har jo digital video, og til i morgen skal vi lage en slags reklame for noe på skolen. Feks levere inn bøker til riktig tid på biblioteket. Ironisk nok valgte jeg og Tommaso å kle seg etter kleskodene. Det var så utrolig kleint å spille inn  en scene der!! Jeg måtte dra singlet'en laangt ned så man virkelig fikk saker å se på, og siden puppene mine var for små, måtte jeg stappe BH'en full av papir. ..Også måtte vi få det til å se ut som det distraherte elevene. Og det skal vises foran en hel klasse i morgen. Haha .

 

Fotoprosjektet går ut på å velge ut et land, finne en kunstner/fotograf etc. fra det landet, finne et bilde og bli inspirert/ta et liknende.


Inspirert av:bare i svart/hvitt, da :-)

 

 

I love Nebraska

30.10.2011 @ 02:47 i Pictures 3 kommentarer

Tok kameraet på luftetur i dag, veeeeldig god stund siden sist. Linsen har begynt å henge seg opp, fargene blir orangeish på manuell. Ååh..  Så må nok kjøpe meg et nytt, eller ny linse for så å redigere fargene i photoshop.

Men her bor jeg :-)
hits