Kategori: Spesielle opplevelser

Though Mudder

21.06.2012 @ 13:09 i Spesielle opplevelser 2 kommentarer

Min siste helg i Amerika ble tilbrunget i Beavers Creek, Colorado. Der foregikk det et såkalt THOUGH MUDDER-race.  Et 19 kilometers løp opp og ned fjellvegger og gjennom militærobsticles (altså vi snakker løpe gjennom gjørme, svømme gjennom isvann og strøm, få elektrisk støt og løpe opp oljedekkede skateramper

Det hadde vertsfamilien min meldt seg på.
Crazy people:)

Laget våres! Vertsforeldrene mine og venner av familien


Masse elektriske tråder som hang ned


Ledninger med elektrisk støt


 

Det tok ca 4-5 timer og var utroolig varmt. Noen folk fulleførte løpet i DRESS, andre i bare g-streng. Folk fra forskjellige stater og land kommer helt dit for dette løpet, stiller opp i kostymer og lag. Var utrolig morsomt! Skal gjøre det selv en dag også!

 

Cirque du Soleil!!!! heck yea

07.02.2012 @ 06:15 i Spesielle opplevelser 4 kommentarer

Denne helgen har vært en av de bedre. Igjen. Vi dro tidlig morgen lørdag og spiste på en italiensk, dyr restaurant i Fort Collins. Kjøkkenet var helt åpent, så man kan se de lage maten rett forran deg. Var skikkelig kult, og GOD mat! Sjømat for meg. Mer norsk enn noen gang, jeg nå.

 

Deretter var det shopping. For treningsklær! Elsker å trene nå. Hater det helt sykt når jeg er skikkelig sliten, men så fort jeg er ferdig, vil jeg trene mer.  Fikk dyre treningsgreier til en billig penge, en dyr bukse til en enda billigere penge. Hvordan kan jeg noen sinne gå tilbake til norske priser? Og norsk skole, uten skolesport?

Så dro vi på Cirque du soleil igjen! Sykeste. Var mye bedre enn Michael Jackson-forestillingen. Jeg satt tilogmed på rad nr 2!! Var ulovlig å ta bilder så fort du kom inn igjen vettu. fml.

 

 

 

 

Men opp klokken 5 i morgen, klokka er halv elleve. natta

Noe av det fineste jeg har opplevd

13.01.2012 @ 02:48 i Spesielle opplevelser 0 kommentarer

Min vertsfamilie nr.2 inviterte meg med til Denver, for å se Cirques du Olei. Et helt syykt sirkus. Vi dro på et show som var en hyllest til Michael Jackson, og det var så fint. Var strengt forbudt å ta bilder/filme, hvis ikke hadde jeg filmet hvert eneste sekund!!!

Billettene til dette sirkuset er visstnok svindyre, så var klar for å ikke shoppe på noen måneder. Så blir jeg fortalt at unkelen deres vil betale billetten for meg.(!!) Når vi kommer dit betaler han også alt av mat jeg spiste. Så kjøpte han is til meg:) Så utroolig snill! Ble så glad.

På vei til Denver; Ser dere en liten cafè kalt Snoos (ellernoe), så bør dere ta dere en tur innom. :-)


Meg og Sarah
Shelby, Suzanne og Sam

Da vi kom frem hadde vi noen timer før det begynte, så vi dro ut og spiste. Bill spør meg om jeg er SULTEN, og jeg sier ja. Jeg aner ikke hva alt de har på menyen er, og så bestiller han en hel ku(!) til meg.

Ja, dette er også det fineste bilde i historien av meg, jeg vet,jeg vet.

Judy til venstre og Bill (unkelen) til høyre
Som forrige gang sov vi i huset til Judi og Bill. Kjørte litt rundt i byen og nabolaget,
Stoppet på enda en (999) sjokoladebutikk for meg

Hallelujah

Spooooortsbutikk dere

kjøpte ingenting da. men lover, har begynt å trene!!Sushi for første gang! Ikke vondt, ikke godt.godteriii


Shelby!

Photoshoot - resultat

12.01.2012 @ 05:42 i Spesielle opplevelser 1 kommentarFornøyd!! Lik Judy på facebook her for å se flere av bildene hennes! :)

Colorado

31.12.2011 @ 23:20 i Spesielle opplevelser 4 kommentarer

Sarah hadde bursdag på torsdag, og ville ta med vennenne hennes til Denver(Colorado) på en tre-dagers shoppingtur! De tok meg med, og det har vært de beste tre dagene jeg har hatt her borte. Enkelt og greit!! :-)

Husker dere cheerleadingbildene? Fotografen er tanta til Sarah og har hus i Denver, så vi sov der. Stoort hus, og nabolaget hadde bevoktet port.
Vi fikk en søt liten gave med gavekort hos Victorias Secret, manikyrutstyr osv.

Rachel og Shalee

Vi løp inn på kjøpesenteret med èn gang vi kom dit, stort og fint

Shoppeeet!! Og kjøpte frozen youghourt.  Smakte det for første gang, mye bedre enn vanlig iskrem :-)
Sarah & Shalee

Rachel

Fikset også øyenbrynene mine profesjonelt! 60,- Med tråd!


Så sa Suzanne(moren i huset) at de hadde en butikk her hvor de solgte internasjonal mat. Løp inn. Hadde kindermaxi og haribo, men ikke noe norskt bortsettfra Gløgg (glågg som de sier). Hamstret kindermaxi og haribo, da. OG såå får vi øye på VOSS-vann!! Hallelujahah from Norway, dere!

 

Dagen etterpå dro vi downtown. Minnet litt om Praha, egentlig.  Var koselig steming, og flere ice-skating-greier rundt omkring. Sånn som du ser i amerikanske julefilmer.  Denne dagen var helt sykt bra, gjorde så utrolig mye forskjellig.
Judy (fotografen) og Sarah

Stor H&M! Aldri vært så glad for å se en butikk. Fine klær. Hehe Amerika ass.

Gikk også forbi flere sjokoladebutikker, som er min svake side. Stoppet innom alle.
Judy ville også ta ordentlig bilder av oss. Vi gikk innom Forever 21, hvor vi får beskjed om å finne kjoler i  svart og hvitt. Finner en kjole i all hast, løper inn i prøverommet og skifter, og møter de andre ved inngangen. Så har vi en stor fotoshoot, rett foran inngangen, blandt kleshengere og i vinduet. ALLE stirret, og det ble lang kø  ved prøverommene, fordi vi hadde jo kapret de med tingene våres.

Mange flere, men disse er de eneste som er ute på facebook.

Deretter dro og spiste hos Cheesecake factory. Sarah fikk bursdagskake av de som jobbet der, også begynte servitørene å synge happy birthday:)
 


Den siste dagen brukte vi på å dra hjem. Vi stoppet innom et søtt shoppingsted called Centerra på veien. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men så nesten ut som en liten by med butikker og kjøpesentere osv.


Sarah, meg og SuzanneShalee, Rachel, Sarah og meg


Nebraska, dere! Liker'e

 

 

Godt nyttår alle sammen. Jeg vet ikke hva planene for kvelden er, nyttårsaften er ikke så veldig stort her. Blir bra uansett!!! :-)

Lipdub

10.11.2011 @ 05:31 i Spesielle opplevelser 2 kommentarer

Fortalte dere aldri om et prosjekt vi har drevet med på skolen i 3 dager! Kalles en lipdub, hvor flesteparten av elevene på skolen er med på å .. Vet ikke hvordan jeg  skal forklare det. Men den kan hvertfall ikke redigeres! Her er den:

 

Jeg er med i et par sekunder (cherleading), hehehee. Var skikkelig morsomt!

hits