Kategori: Thanksgiving

Things I'm thankful for

26.11.2011 @ 07:17 i Thanksgiving 0 kommentarer

Familien min. Vertsfamilien. Venner.
For at mamma og pappa lot meg dra og få oppleve alt dette. For at vertsforeldrene mine tok meg inn, selvom de visste at de egentlig ikke hadde tid til en utvekslingsstudent. For at vennene mine er de de er.

BRA DAG!! Er så glad i vertsforeldrene mine. Hadde det suupert. På bildet er Todd, min vertsfar nr 2! :)

Vertsfars mor fortalte om det du ser for deg når du tenker øde; by med 200 innbyggere. Avis som kommer ut èn gang i uka, hvor paret som tok seg en tur til Colorado her om dagen, er største nyhet. 30 miles til nærmeste matbutikk. Eneste byen i et helt county, altså fylke.

 

Dagen etter var det Black Friday. Altså, butikkene åpner på natten, maasse billiiiig. Jeg, Luana og Carlos dro til Walmart rundt klokken 9. Stappfult. Gærne folk.

 Meg, Lu og Maggie


Kjøpte masse til håret mitt!
Noen "dyre" hårkurer til 350,-, kjempebrae!! Tror jeg:)Dagen har vært så utrolig morsom. Vi kom hjem fra Walmart rundt ett på natten, og Luana sov over hos meg. Vi skulle egentlig opp klokken 4 om morgenen, men hadde ingen til å kjøre oss. Så vi sov til 8, og bestemte oss for å GÅ til kjøpesenteret 9:30. (Tar 10 min, men er helt umenneskelig for amerikanerne). Vi måtte gå gjennom gressletter, og som dere vet er det rattlesnakes ogsånn her, så vi var livredde. Haha, og gresslettene var jo langs motorveien, så mens vi bare beiner på tå over slettene i frykt for slanger, kjører mange folk forbi. Fin underholdning for å si det sån, haha. Også mistet Luana mobilen sin i et lyskryss med masse biler uten gangoverfelt, så vi løp tilbake midt i veien og plukket opp alle de tusen bitene i all hast før lyset ble grønt.

 

Og mamma... Jeg har bare hundre kroner igjen på kortet.. Men jeg har brukt pengene skikkelig smart!!

thanksgiving

24.11.2011 @ 00:26 i Thanksgiving 3 kommentarerI dag hadde vi early release pga thanksgiving i moren. Så vi hadde 40 minutters timer istedenfor 90, så vi sluttet 11:30.  SÅÅH; morgendagen! Alt jeg har hørt er masse mat, og innimellom har noen få kommet med litt historie bak helligdagen. Har kjøpt inn bukser i litt for store størrelser så jeg slipper å kneppe opp knappen halvveis utti kvelden. Neidaheeeeehe. joda. Skal møte vertsfar sin familie for første gang, de bor ca en halvannen time unna.

Blogges!

hits